Šta je novo?

novogodisnji uzas sa IPTV

ljubisa03

Slavan
Učlanjen(a)
05.04.2007
Poena
304
Ne znam da li je ovo pravo mesto za ovo pitanje ali ..
Juce uvece 31.12. :mad:IPTV mi je jednostavno prestao da radi. Izbacio poruku - requester URL cant be retrieved. pres home ili druga opcija izcupaj iz stuje. Naravno probao sam obe opcije, cupao sve kablove svugde, izvadio iz struje itd, ali nista. Internet i dalje radi odlicno, punim kapacitetom ali TVa nema vec dva dana, i to bas za praznike. Nista nisam nikad cackao u podesavanjima. Sve fabricki.
Da li je neko imao slican problem???

nope pozovi telekom neka navrate :D

meni je radio,ali toliko ocajno da je ti haos....

Ne znam da li je ovo pravo mesto za ovo pitanje ali ..
Juce uvece 31.12. :mad:IPTV mi je jednostavno prestao da radi. Izbacio poruku - requester URL cant be retrieved. pres home ili druga opcija izcupaj iz stuje. Naravno probao sam obe opcije, cupao sve kablove svugde, izvadio iz struje itd, ali nista. Internet i dalje radi odlicno, punim kapacitetom ali TVa nema vec dva dana, i to bas za praznike. Nista nisam nikad cackao u podesavanjima. Sve fabricki.
Da li je neko imao slican problem???

Meni, kada se to desi i ne pomogne Home na daljincu ili cupanje iz struje i ponovno vracanje adaptera STB-a, restart modema resi problem..

Znaci jedino da cekam da proradi podrska u telekomu. Sva sreca pa nisam otkazao stari dobri DIGI.

Eh... mada me licno za TV ne brine, ali kad ce kod nas da tehnicka radi kako treba za ove stvari :( Nije mi radio net neki dan kad sam stigao ovde, zovnemo QOOK, dolazi covek za <30 minuta (u stvari stigao je za <10 minuta kod mene posto je IT deo) i sredio problem. Cak i za njihovu NG rade ;) (u stvari tada verovatno imaju najvise posla jer je najvise ljudi kuci da primeti :D)

Meni za NG sve ferceralo kako treba. A tehnicka na 977 bi trebalo da radi pa ih zovi i smaraj dokle god ti ne rese problem.

Nazad
Vrh Dno