Šta je novo?

Novogodishnji indexovci

Zli_Carobnjak

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2001
Poena
630
Ono sa RTSa...znate svi o cemu se radi.
Dakle, ima li ikakve sanse da se dodje do animiranog filma o vladajucim likovima ?

Takodje zainteresovan :wave;

Koliko sam ja pratio RTS, Indexovci su imali igranu emisiju (Prekid Programa) u trajanju od nekih 45 minuta. A ono animirano nije valjda njihovo (ako mislite na Parobrod Srbija).

Heinz je napisao(la):
Koliko sam ja pratio RTS, Indexovci su imali igranu emisiju (Prekid Programa) u trajanju od nekih 45 minuta. A ono animirano nije valjda njihovo (ako mislite na Parobrod Srbija).
Ja isto tako mislim :)...

Snimano sa satelita kao MPEG 2 ukupno oko 1.64-1.98 GB:

1. Prekid Programa - Indexovci...924 MB
2. Parobrod Srbija (nema veze sa 1.)...100+62.4+300= 462-470 MB
mozda nedostaje sami pocetak ali vrlo malo...
3. ...jos nesto (nisu Indexovci ni animacija-vladajuci likovi...nisam
jos odgledao, kao lutke ili su od...) oko...228 MB

Vremena za DivX trenutno nemam (jednog dana mozda bude prebaceno), nisam iz BG-a. Ako neko svraca u ove krajeve (CG) nije problem da se snimi ovo pod 2.

Da imam i najnovije Mucke (Bozicna epizoda iz 2001 u trajanju od preko 60 min)...2.27 GB. Ovo ce vec jednog dana biti prebaceno u DivX.

hmm, a da mi skupimo pare i poshaljemo ti a ti nama poshtom na diskovima? :)

Mislim da su u indexovci dali galsove u parobrodu.
Pratio sam odjavnu spicu, ali nisam to video.
Ma odo' ja da jurim kornjacu i zeca, a vi kak' 'ocete :D

Valjda je neko ovde blizi snimao? Ili da angazujemo Zilete da sakupi pare i organizuje prebacivanje posto vec ima iskutva sa tim :D

Dogovorite se sta vas interesuje, ako nikoga ne nadjete blize nije problem (ukoliko ne bude kao prosle godine pucanja RAID-a)...

2.+3. bi trebalo da moze na 1 CD, i za to ne treba nista da saljete.
Dajte jednu adresu na koju cu poslije 9. poslati postom.

uh, meni mi trebalo mucke, imam do sada 15 cd-ova..

ali i index bi dobro dosao, a i nije mi problem da sve bacim u divx pa mogu da kopiram ko hoce

PJ je napisao(la):
Valjda je neko ovde blizi snimao? Ili da angazujemo Zileta da sakupi pare i organizuje prebacivanje posto vec ima iskutva sa tim :D

Hahah:)) Pa ne kontam da to neko blize nije snimao .. Ma neka se to izdivixuje i baci na net pa ce da se nadje nachin da se preuzme.. BTW za Miroslava.. pa shto ne reche za te Mucke.. Ajde ako si za ja bih da ti pokupim par od tih diskova.. ajd javni mi se na mail

NBM je napisao(la):
Dogovorite se sta vas interesuje, ako nikoga ne nadjete blize nije problem (ukoliko ne bude kao prosle godine pucanja RAID-a)...

2.+3. bi trebalo da moze na 1 CD, i za to ne treba nista da saljete.
Dajte jednu adresu na koju cu poslije 9. poslati postom.

Ajde pokusacemo da pronadjemo nesto blize, da te ne cimamo, a ako ne uspe moraces da siljas :)

lol ja sam se kidao za deda mraza e koja sprdnja znaci LOOOOOOOOOOOOL
pozdrav

zilet je napisao(la):
Hahah:)) Pa ne kontam da to neko blize nije snimao .. Ma neka se to izdivixuje i baci na net pa ce da se nadje nachin da se preuzme.. BTW za Miroslava.. pa shto ne reche za te Mucke.. Ajde ako si za ja bih da ti pokupim par od tih diskova.. ajd javni mi se na mail
ma nisam hteo nista da oglasavam, fali mi jos dva diska iz serijala, plus oni raznorazni speciali

zato sam mislio uzeo bi taj special od NBM-a, i ako treba da se plati (da decko ne placa postarinu i diskove iz svog budjelara)

Da pitamo ove u RTS da nam snime na kasetu, pa onda da prebacimo na HDD. pa da Divxujemo ili šta god već!??!

Ajd..

Cineman je napisao(la):
Da pitamo ove u RTS da nam snime na kasetu, pa onda da prebacimo na HDD. pa da Divxujemo ili šta god već!??!

Ajd..

No Way !
Zar mislis da mi to vec nije palo na pamet.. ? I pokusao sam da se napravim pametan i zvao sam.. ali su rekli kratko i jasno; "Nije u nashoj nadleznosti da se to prosledjuje dalje" a na pitanje pa u cijoj je.. "Moracete to sa gospodinom [zaboravih mu prezime] koji NARANVO nije bio tu.." I onda sam shvatio da od toga nema nishta... FX

Jedini nachin je ako imate nekog u RTSu.. pa tako da pokusamo. Ovako.. boom

Ovako ako mislite da nabavite animiranu seriju "nemam pojma kako se zove" vidim da vas par dolazi na #benchmark kanal pa ako budete videli lika _ZOA_ on je ucestvovao u kreiranju mozete da ga pitate i verovatno ce vam dati...

da li neko mzoda zna kad ce opet biti na tv-u
bas mi se gleda opet
pozdrav

IronSERB je napisao(la):
bas mi se gleda opet
pozdrav

Mislim da se slichno nece dogoditi :(
jedino ako nabavimo pa da svi uzivamo...

P.S.Ima li nekih vesti ???

IronSERB je napisao(la):
bas mi se gleda opet
pozdrav

Jedan od membera sa ovog foruma mi reče da će to ići jednom nedeljno, posle drugog dnevnika, samo nisam siguran kojim danom.
U svakom slučaju, urađeno je više od samo jedne Novogodišnje zaje**ncije.

Poshto niko vishe :( nije snimao..preostaje nam da nadjemo neku vezu u RTS.. ili tog lika ko je ucestvovao u kreiranju.. valjda ce podeliti to sa kolegama sa foruma :wave; Da ne cimamo choveka da salje iz CG.. ili ako zeli, neka posalje jedan primerak pa cemo mi lako ovde da kopiramo to :D

A NBM jel si ti voljan to da narezesh...u firmi moje mame stalno idu u CG pa je moguce da se neshto nekako organizuje obzirom da ovde niko nema...Ajde samo reci ako si voljan da narezesh i kazi odakle si...A mislim da bi mogao i poshtom da poshaljesh (pa da mi-ja platimo posharinu) ... ti bi jedino ostao kratak za 3-4 diska....shto bi ti mi nadoknadili pivom kad dodjesh ovde :D
Jel zna neko za koliko bi to stiglo ???

Voljan, iz PG. Daj adresu ili organizij preko tih ljudi... Normalno treba mi malo vremena, jer treba da Indexovce podijelim, sto mislim da nece biti problem kasnije ako se odlucite na DivX (radi se o MPEG 2), kao i ovo pod tri treba da izbrisem dio greskom snimljen...

NBM je napisao(la):
Voljan, iz PG. Daj adresu ili organizij preko tih ljudi... Normalno treba mi malo vremena, jer treba da Indexovce podijelim, sto mislim da nece biti problem kasnije ako se odlucite na DivX (radi se o MPEG 2), kao i ovo pod tri treba da izbrisem dio greskom snimljen...

Ajd ostavi mi samo mail ili josh bolje telefon (i ime) pa da se dogovorimo lepo...Inache ipak je mozda pametnije da sve to ide poshtom :(

Genghis Khan je napisao(la):
Ajd ostavi mi samo mail ili josh bolje telefon (i ime) pa da se dogovorimo lepo...Inache ipak je mozda pametnije da sve to ide poshtom :(

Imas na PM. Dalje mi salji na mail...

Samo meni nije jasno kako to ispade toliko !? TO ipak ne traje [sveukupno] pola sata.. Nije mi jasno kako to ide na vise od jednog diska ?! Ali dobro, nije toliko ni bitno.
Ocekujemo da ste Vas dvojica zavrsili posao. Lako cemo mi da kopiramo to ovde, to je najmanji problem.. u stvari.. "problem" :beat:

Bice najverovatnije uskoro kompresovano i okaceno na net. Trajanje je 18:24... :)

Dogovirili smo se NBM i ja pa chim mi stigne ja cu proslediti dalje...
A kad NBM stigne u bgd svi po cheers choveku za trud (D)

Nazad
Vrh Dno