Ja kao neko koji je dugo odzavao ljudima sve i svasta, krivi su 10001% isti nema nikakve veze to sto google nije bolji, usluga je sasvim korekna za besplatnu, pomognu kad mogu, 98% ni ne mozes pomoci jer nemaju 2FA, imaju lazna imena itd i jednostavno takvima NIKAD ne mozes sigurno utvrditi da je njihov profil (prosek da je takva vecina da svaki ima minimum 20+ zaboravljenih naloga pa google da zaposli celu indiju ne bi resio sve!)
I dalje ponavljam ljudi su bahati i bezobrzani sve oce ali ne zele da uloze ni 1sec vremena, takodje i ovi 20-30 godina kvazi stracnjaci, administratori vidjao sam neverovatne freakove koji ne znaju ni osnovno a to im je posao i naravno korporacija xyz je uvek kriva za sve
PS: ja na svom gmail nalogu imam 300 exploited istih passworda koje i dalje koristim dok sam na barem 30 listi i bas me briga dajem im te sajtove bas da vidim kad krenu da mene
Kazat cu ti kako si povratio taj nalog bez sifre i mobilnog, tako sto je google pametan i ima xyz nacina da pomogne sa pametnim resenjima (jer je 95% tesko ograniceno za digitalni svet), verovatno je google zapamtio uredjaj na kom je bio zaboravljen nalog, takodje je detektovao da isti korisnik gresi sifru, moguce da je ponudio recovery na jedino moguci nacin jer je imao poverenja u IP i komp na kom si bio, ponudio pitanje vratio nalog....
Ja sam ljudima xyz vracao naloge uspesno nikad nisam primetio da se to moze exploitovat, ili su registrovali mob broj ili je na nekom uredjaju ranije bio logovan ili nesto slicno
PPS: a i neko ko je imao blizu 300 naloga jedno krace vreme pojacali su oni bezbednost od abusera dosta, ja sam morao kupovat telefone, ip adrese itd, kupovina ruskih naloga je isto bilo problem jer oni vide promenu IP regiona i svasta nesto... ma gasili su mi naloge ko muve kad su navatali rusi koji su imali na milione, samo neko ko nije zagrizao sta ljudi rade i kakvih sve problema ima mogu mislit da se ovo resi lako