Šta je novo?

novije maticne ploce sa integrisanom grafikom-par nedoumica

SPAVAC

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
630
Znaci interesuje me recimo epox nforce2 sa integrisanom grafikom ili tako nesto...
e sad ako ja naknadno stavim neku drugu "pravu" karticu, da li se tada ta ploca ponasa jednako dobro kao i neintegrisana , znaci da li se takva ploca sa iskljucenom integrisanom grafickom ponasa jednako kao i neintegrisana ploca???
takodje eventualno neki predlog konkretne ploce, epox ili abit prvenstveno, znaci hocu da sada za sto manje para sklopim makinu pa posle polako da je budzim...
hvala...

Ako kasnije ne planiras mnogo da overklokujes plocu onda ti navedene ploce super zavrsavaju poso. Mada ako imas srece graficka nece mnogo da ti smeta ni kod oc.

Pazi samo da uzmes neku kvalitetniju memoriju jer su nForce2-ke sa integrisanom grafikom uglavnom probirljive na RAM.

Preporuka za Abita ako imah para. Grafika je skroz Ok posebno ako ne planirash da igrash nake ne znam ni ja kakve igre i ako ne planirash neki veliki OC. Ortak je ima i zavovoljan je mada sam imao malo problema prilikom konfiguracije svega. Deshavalo se da posle dve nedelje sve pukne iz chista mira (poche da kochi, plavi ekrani...) medjutim i to sam reshio. Mislim da je bio problem sa memorijom (remetio sam je u drugi slot). Uglavnom topla preporuka!

Hvala na odgovorima, meni zaista nisu bitne 3d performanse, ali mi treba ipak dobra slika u 2d...e sad sto se tice proizvodjaca, definitivno me interesuje samo epox i abit...samo to me brine sto ta integrisana grafik koristi deo sistemske memorije, pa pretpostavljam da usporava protok...
e sad samo da mi neko odgovori da li kad se ta grafika iskljuci ploca radi jednako dobro kao i neintegrisana varijanta...
pozdrav ;)

Nazad
Vrh Dno