Šta je novo?

Novi, zvanicni detonatori - 28.32 !

Bog te maz'o, to su najveci do sada...

Ustvari, sad vidim da je .exe - mozda treba sacekati da ih neko zipuje...

drapin je napisao(la):
Bog te maz'o, to su najveci do sada...
Ustvari, sad vidim da je .exe - mozda treba sacekati da ih neko zipuje...

Pa taj exe je samoraspakujuci zip :) Cak i ako nije sigurno je kompresovan na neki nacin. Bilo ih je jos od 8 mega.

I, kakvi su rezultati, meni je vise muka od tih detonatora...

Dodao bih samo, da li vredi skidati ih ako si korisnik GF2MX, GTS, GF2 Ti (ili ti velika vecina korisnika). Ne sumnjam da za GF4 nesto rade, ali za nas "obicne smrtnike" je veliko pitanje.

OK folks, I just got off the phone with NVIDIA. It seems as if someone uploaded the wrong driver set to their site, hence the missing Nvidia Control Panel applets. The correct ones should be available in the next hour or so, I'll let you know...

Izvestaj sa warp2search-a. Dakle, novi link (sramota bre):

http://205.158.109.140/Windows/28.32/28.32_winxp.exe

Pogrešili ljudi

omnik zamisli da tebe teraju da pišeš drajvere svaki dan, ili da si web master pa da moraš svaki treći dan da kačiš novu verziju :)

Sa ovom novom verzijom ne radi refresh rate fix, tako da sam morao da se vratim na stare detonatore.

Ali kad se stavi clone opcija onda prikazuje sliku i na monitoru (bez ikakvog treperenja) i na tv iako imam obicnu tv-out karticu (bez ikakvog dual-view ili twin-view). Naravno slika je ista i na tv-u i na monitoru.

Sa bilo kojim drajverima iznad 27.xx ne radi Refresh Rate Fix. Viđao sam po Net-u rešenje za Refresh problem pod detonatorima 27.xx tako da verovatno to isto rešenje radi i pod 28.xx. Nebi bilo loše da konačno u Detonator-e ubace neku opciju u stilu force refresh rate...

Da, izasli su 28.33 sa podrskom za DiVX 5.0 (???) i RefreshRateFix dialog box-om... Link je na gameguru.box.sk

A jeli probao neko od vas drajvere koji postoje na Windows Update lokaciji. Naime kada sam bio tamo da skinem najnovije zakrpe za Windows XP pod "driver updates" našao sam drajvere za CPU, SB, Modem i te Detonatore (čini mi se da je verzija bila 23.22 - uglavnom 23.xx...). Ti drajveri su bili svega oko 3.5 mega i imali su D3D i OpenGL opcije kao i bilo koji "regularni" Detonatori...
Njih sam koristio do sinoć, kada sam skinuo ove najnovije, a sada ću da potražim te sa Refresh Rate Dijalogom...

Pozdrav.

byMaX je napisao(la):
Da, izasli su 28.33 sa podrskom za DiVX 5.0 (???) i RefreshRateFix dialog box-om... Link je na gameguru.box.sk

byMaX nigde ne mogu da nadjem taj link,daj mi neku precizniju lokaciju pls.

omnik je napisao(la):
Da se neko ko ne zna francuski ne bi zeznuo: na ovom linku je tekst po kome bi se moglo zakljuciti da su to modifikovani 28.32 koji sadrze i nvreffix...medjutim link za daownload baca na francuski sajt:
http://www.nvchips-fr.com/News/news.php?date=2002-03-22&newsnumber=1
gde je objasnjeno da su drajveri modifikovani tako da nvreffix moze da radi SA njima, a postupak je da prvo obavezno deinstalirate nvreffix i stare drajvere, pa instalirate njihovu verziju 28.32 pa ponovo instalirate nvreffix.

Re: Re: Novi, zvanicni detonatori - 28.32 !

TazDeVil je napisao(la):
Nije 8 MB, nego 8.21 :)

Ne verujem da su za GF4 iskoristili celih 2 MB, prema tome mora biti nešto i za nas...

Utrpali su lokalizovane helpove i dll-ove za 20+ jezika, kao u 27.xx, kad bi se oni pobrisali arhiva bi bila bar 3 MB manja :(
A ta dva MB otpadaju na InstalShield installer :mad:

ne bih da se pravim upucen, ali koliko se secam, tek je 21.81 verzija donela znatno ubrzanje jer je ubacen novi OpenGL v1.3 ... i to je naravno vazilo samo za aplikacije koje ga koriste...cak je i 3dmax 'poleteo'
ispravite me ako gresim, naravno, ali mislim da je pitanje oko ovih novih drajvera vezano samo za bug-fix

Aj neka neko kaze kakvi su ako je probao, dal' da ih skidam/stavljam ili ne?

Kod mene (MX400) nema neke razlike izmedju njih i onih iz 27.XX serije. I dalje je tu, meni ne jasni, desktop manager koji svaki put po startovanju windowsa ukljucuje windows animation i sl. nebuloze. Sve sto treba u raditi jeste izbaciti nwiz iz startup-a. Sami drajveri su ok, nema brljanja textura u MOHAA kao sa 22.80 i 23.11, Wolf radi super... Il2 Sturmovik, Q3 itd. 3D Mark daje standardnih ~ 2800 markova.

omnik je napisao(la):
Kod mene (MX400) nema neke razlike izmedju njih i onih iz 27.XX serije. I dalje je tu, meni ne jasni, desktop manager koji svaki put po startovanju windowsa ukljucuje windows animation i sl. nebuloze. Sve sto treba u raditi jeste izbaciti nwiz iz startup-a. Sami drajveri su ok, nema brljanja textura u MOHAA kao sa 22.80 i 23.11, Wolf radi super... Il2 Sturmovik, Q3 itd. 3D Mark daje standardnih ~ 2800 markova.

pa o tome sam pricao ;)

Amon_Ra je napisao(la):
Aj neka neko kaze kakvi su ako je probao, dal' da ih skidam/stavljam ili ne?

Evo ja sam skinuo, ne vidim nikakvu razliku, sve radi kao i do sada, možda su eventualno ispravili koji "bug", ali...
Isto je !!!

TazDeVil je napisao(la):
Evo ja sam skinuo, ne vidim nikakvu razliku, sve radi kao i do sada, možda su eventualno ispravili koji "bug", ali...
Isto je !!!

....pa da kao i u prethodnih zilion verzija....

Ma da tako sam i mislio - nista novo, ja trenutno imam 21.81 i sve je ok, a i nema tog startovanja o kome omnik prica.

Nazad
Vrh Dno