omnik
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 855
drapin je napisao(la):Bog te maz'o, to su najveci do sada...
Ustvari, sad vidim da je .exe - mozda treba sacekati da ih neko zipuje...
omnik je napisao(la):
byMaX je napisao(la):Da, izasli su 28.33 sa podrskom za DiVX 5.0 (???) i RefreshRateFix dialog box-om... Link je na gameguru.box.sk
omnik je napisao(la):
omnik je napisao(la):
delimir je napisao(la):Sa bilo kojim drajverima iznad 27.xx ne radi Refresh Rate Fix. Viđao sam po Net-u rešenje za Refresh problem pod detonatorima 27.xx tako da verovatno to isto rešenje radi i pod 28.xx. Nebi bilo loše da konačno u Detonator-e ubace neku opciju u stilu force refresh rate...
Da se neko ko ne zna francuski ne bi zeznuo: na ovom linku je tekst po kome bi se moglo zakljuciti da su to modifikovani 28.32 koji sadrze i nvreffix...medjutim link za daownload baca na francuski sajt:omnik je napisao(la):
TazDeVil je napisao(la):Nije 8 MB, nego 8.21
Ne verujem da su za GF4 iskoristili celih 2 MB, prema tome mora biti nešto i za nas...
omnik je napisao(la):Kod mene (MX400) nema neke razlike izmedju njih i onih iz 27.XX serije. I dalje je tu, meni ne jasni, desktop manager koji svaki put po startovanju windowsa ukljucuje windows animation i sl. nebuloze. Sve sto treba u raditi jeste izbaciti nwiz iz startup-a. Sami drajveri su ok, nema brljanja textura u MOHAA kao sa 22.80 i 23.11, Wolf radi super... Il2 Sturmovik, Q3 itd. 3D Mark daje standardnih ~ 2800 markova.
Amon_Ra je napisao(la):Aj neka neko kaze kakvi su ako je probao, dal' da ih skidam/stavljam ili ne?
TazDeVil je napisao(la):Evo ja sam skinuo, ne vidim nikakvu razliku, sve radi kao i do sada, možda su eventualno ispravili koji "bug", ali...
Isto je !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari