Šta je novo?

!NOVI! VOODOO DRAJVERI!!

Passenger

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
19
...dakle izasli su dugo najavljivani 3Dfx Underground 1.09 drajveri za za Voodoo Banshe,Voodoo3/4/5 za rad pod Win2000 i XP, dok drajveri za Win 9x ocekuju se svaki cas.
U ovom izdanju drajvera odradjen je posao sto se tice Glide/OpenGL,DirectDraw podrske a u narednom izdanju 1.10 drajvera bice dodata podrska za Direct3D pod DirectX-om 8.1.

Drajveri su izasli 24.05.2002. i jos su beta fazi, ali skoro sve je vec odradjeno "kvalitet slike je poboljsan,sada FSAA 2X izgleda kao FSAA 4X samo bez gubitaka u performansama,Trilinearno filtriranje u OpenGL/Glide,HSR prepravljen".Jos se ocekuje podrska za "Edge Anti-Aliansing i Anisotropic Filter"(da dobro ste videli).

Dakle kome se ne ceka na finalna izdanja drajvera, drajveri su su samo 2MB.

1.09 beta1 za Windows XP
1.09 beta1 za Windows 2000

Konacno!!! Ajde jos i za Win9x/Me da izbace i svaka im cast! To su bese neki Englezi pravili? Ili sam ja pobrkao stvari? Stefane, vidis li ovo?

Skinuo, probao, nisu losi mada ima jos dosta buba.
U svakom slucaju, izgleda da ce Voodoo konacno imati prave OpenGL drajvere ako nista drugo :)

da da da

Pozdrav

Skinuo sam drivere chekam finalnu verziju drajvera
hvala voodoo 3 is the best ,sljaka vec 24 meseca i necu ga prodati

Passenger je napisao(la):
Jos se ocekuje podrska za "Edge Anti-Aliansing i Anisotropic Filter"(da dobro ste videli).

pa ovo ima i u verziji 1.03 drajvera :) Ali radi samo sa v4/5, na v3 nema nikakvog efekta.

Re: Re: !NOVI! VOODOO DRAJVERI!!

Vocko je napisao(la):
pa ovo ima i u verziji 1.03 drajvera :) Ali radi samo sa v4/5, na v3 nema nikakvog efekta.

Edge Anti-Aliansing opcija u ranijim verzijama drajvera je zavisila od softvera i prakticno nigde nije bila zastupljena.
Sa finalnom verzijom drajvera(1.09) i OpenGL-a 1.2 ova opcija ce biti dostupna svim korisnicima Voodoo3/4/5 i nece zavisiti od softvera isto kao FSAA.
A sto se tice Anisotropic, ne sacam se ranje da je bilo reci o tome :)

Hm, ovaj link za 2k nije dobar, bar kod mene ... jel ima neki drugi ?

Slobodno skini one za XP isti su.

Nazad
Vrh Dno