Šta je novo?

Novi trač: Asus upravo kupio XFX

ZorMi

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2002
Poena
875
Moja oprema  
Laptop
HP Spectre x360 - 15-bl152nr / MS Surface Pro 3 / HP 15-dw2009nm...
Tablet
Samsung 8 / Xiaomi MiPad5...
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A70
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch
Xiaomi MiAir Purifier 3C
Xiaomi Mi Robot Mop...
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
... dakle nastavlja se ukrupnjavanje.

Uf. Jel to samo trach ili istina? Ako je tacno onda asus dobija mnogo sa ovom kupovinom.

Obzirom da se Foxconn priprema za izuzetno agresivan nastup na trzistu grafickih kartica i obzirom na XFX-ovo izuzetno jako prisustvo na e-retail trzistu, ova glasina i nije nelogicna.

Jeste, a to onda znači samo jednu od dvije stvari: ili je Pine prodao samo XFX ili je Asus kupio čitav Pine...

'Ko preživi - pričaće...

Informacija nije sa Interneta, nego usmena iz jedne velike strane firme koja je u istom biznisu.

Po tvojoj proceni, da li je to dobra ili losa vest za obicne smrtnike? :)

manjak konkurencije nikad nije dobra vest!

Da, samo što XFX ASUS-u nikad nije bio neki konkurent :). ALi dobro, zrno po zrno...

Mora da je i Gigabyte tu negde umesan...

***, ukrupnjavanje je trend, pa zato me vest ne čudi.
Sve će na kraju biti u vlasništvu jedne veeeelike korporacije, a onda....:eyebrows:

Aman, niko nikoga nije kupio :) Tj. ako™ akoga aje™ kupio.

OK, patka, ali zar nije trend da veliki kupuju male, veliki se fuzionišu i postaju još veći,...
Sve će na kraju izaći na to da postoji par firmi koje kontrolišu celokupno tržište.

p.s. Malo je off-topic, ali šta da se radi... Neću više.:D

Poslednja izmena:
Da je tako onda bi do sada postojala samo jedna firma koja proizvodi sve (ACME?)... srecom se pojave male fleksibilne kompanije koje konkurisu idejama i kvalitetom pa imamo DFI, XFX itd...

Ponosni sam vlasnik XFX 6600GT kartice već duže vremena i imam samo reči hvale! Do sada najbolja kartica koju sam probao (mislim na kvalitet izrade - ono što piše, to i dobiješ). Mislim da će ovim XFX samo dobiti malo "dopinga", ali ništa drastično. I postaće verovatno ekskluzivni proizvođač kartica za ASUS, verovatno.

Trajce, nista od svega sto si napisao se nece ostvariti...

Nazad
Vrh Dno