Šta je novo?

Novi software za Nokia 3310

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Oglas kaze:
Ubacivanje najnovijeg softvera u nokiju 3310.
dobijaju se nove funkcije:
- Drawing table
- Personalised message alert tone (zvuku poruke moze biti bilo koji iz liste
melodija)
- Key guard - automatsko zakljucavanje tastature (poznata opcija sa ericsson
telefona
- Timed profile - odredite vreme koliko ce vam trajati profil
- Srpski jezik

uz ovo dobijate i CD sa softverom.
***info na mail

Jel ima neko ovo ili zna gde ima da se skine? Imam 3310, imam kabal F/M bus i sta mi jos treba (pored software)? Ili mora onaj Nokia Box?

Sigurno je bilo do sada bezbroj puta, ali gde ima da se kupi "Mbus Data cable i Flasher Cable?", poshto vidim da to treba da bih "upgrade"-ovao telefon...

I koliko to koshta? I kako se povezuje, serijski? paralelni?

poz

Upravo se zbog kablaze ja opet javljam :(
Ja imam RS232 kabal koji ima prekidac M/F bus i mislio sam da cu preko njega sve da odradim, ali ovaj program za flashovanje (sa banana ikonicom :)) mi kaze da kabal mora na LPT i nema sanse da update-ujem software na poslendju verziju :(

Jelima neki flasher koji radi sa kablom preko serijskog?

Jeste, bilo je vise puta "gde ima da se kupi kabal" i svaki put je dat kontakt. Potrazi stare postove....

Nema, flasher radi preko LPT porta.

Joker je napisao(la):

Ih bedak :(
I bas nikako ne moze preko serijskog? Aaaaa.....a gde da pronadjem Nokia to LPT kabal? :(
Jel to onaj Nokia BOX?

Nokia box je za ubacivanje PPM (jezika u nokie) a nokia flasher je za flesovanje tj. za ono sto tebi treba. Ako te interesuje flasher ili box javi se na mail imam oba za prodaju.

Joker je napisao(la):

A jel bi moglo sa konvertorom za LPT->serial? Posto imam taj serial kabal, a drug mi ima takav konvertor.

Ufretin je napisao(la):
A jel bi moglo sa konvertorom za LPT->serial? Posto imam taj serial kabal, a drug mi ima takav konvertor.
Ne

Nazad
Vrh Dno