Šta je novo?

novi site - telekoma!

ToxiC

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2002
Poena
679
jel video neko novi site telekoma?
meni sve konfuzno !?! jedva sam nasao tel imenik, i pored toga morao sam da ih zovem da ih pitam ze neke adrese!
kazu da ce sa novim site-om da poboljsaju uslugu korisnicima :trust:

ToxiC je napisao(la):
jel video neko novi site telekoma?
meni sve konfuzno !?! jedva sam nasao tel imenik, i pored toga morao sam da ih zovem da ih pitam ze neke adrese!
kazu da ce sa novim site-om da poboljsaju uslugu korisnicima :trust:

Ja sam došao u sličnu situaciju, samo što sam ih okrenuo i svašta rekao (natepao se ...). Srećom, ljubazna cica sa druge strane žice me je ljubazno step bu step odvela do pravog linka, t.j. do belih i žutih strana. Glupost, je.o im pas mater, pa zar treba da gledam u pasulj pa da znam za šta služe bele, a za šta žute strane :wall: :wall: :wall: .
Elem turite ovo u bookmarks ili favorites: http://www.webstrane.com/
i nema problema.

Pa i nije komplikovan.
kao i do sad imas privatne korisnike (bele strane) i poslovne (zute strane).
http://www.belestrane.nadlanu.com/site/
u vrhu imas da kliknes za zute strane gde u prvom polju mozes direktno da upises broj telefona ili firmu a izbacice ostatak

nije mi jasna jedna stvar!
zatrazio sam podatke ojednoj firmi koja posluje vise decenija! Radi se o Mitrovickoj industriji ventila (MIV - toliko su poznati da su radili godinama za Peugeot) i kaze da ih trenutno nema u bazi i da srade na tome ?!?!
e sad, da li ponovo rade bazu fizickih i pravnih lica ne znam, ali mi je malo cudno :)

Neke firme u vreme kad je pravljen popis nisu ni zelele da budu u zutim stranama. Secam se da je to nudjeno bez ikakvog normalnog objasnjenja za cega se uopste prijavljuju.

WD40 je napisao(la):
.......u vrhu imas da kliknes za zute strane gde u prvom polju mozes direktno da upises broj telefona...........
Jesi siguran za broj telefona ?
edit: sad vidim da radi, ali je problem sto nisu svi iz imenika upisani nego samo ko je zeleo.

Poslednja izmena:
WD40 je napisao(la):
Pa i nije komplikovan.
kao i do sad imas privatne korisnike (bele strane) i poslovne (zute strane).
http://www.belestrane.nadlanu.com/site/
u vrhu imas da kliknes za zute strane gde u prvom polju mozes direktno da upises broj telefona ili firmu a izbacice ostatak

Odličan link :wave:

Sajt je mnogo bolji nego ranije... Po meni uopšte nije konfuzan.

Ja sam prvo lutao za neke informacije za poslovne korisnike,a onda sam okrenuo 9813 :)
Pored info-a pitao sam i operatera gde je sta na sajtu....Malo se pomucila,objasnila otprilike gde je sta i sad je OK...

U sustini samo treba malo da se naviknemo,posto je skroz drugaciji nego predhodni...

WD40 je napisao(la):
Neke firme u vreme kad je pravljen popis nisu ni zelele da budu u zutim stranama. Secam se da je to nudjeno bez ikakvog normalnog objasnjenja za cega se uopste prijavljuju.

Unete su sve firme, bez pitanja, to je telefonski imenik, a to hoces-neces je bilo za placene oglase.

Bele strane su ostale iste i malo sam se smorio prvi put kada sam otisao, ali sada idem preko favoritesa (sto ranije nije moglo), ali me zute strane nerviraju.
Sta ako imam broj telefona, znam da je pravno lice i hocu da nadjem adresu?

ukucash samo u polje Tražim broj telefona :)

Moram malo...
----------------
"Digitalizacija u Srbiji sve veća

Na osnovu najnovih statističkih podataka dobijenih iz Telekomunikacionog informacionog sistema digitalizacija telefonskih priključaka u Srbiji je sve veća. Stepen digitalizacije je prešao 80% "
--------------------------------------------------

Sto ne kazu koliko je od tog procenta na PCM-u? ;)

Mene se svidja (kao sto kaze Djosa)...
Ime je jos bolje, ali i design nije los uopste, cak su me i iznenadili...
Otvorili se... jeeee... da ne poverujesh !??

Lako je otvoriti se kad nama zavlače ruku duboko u džep :)

Inače, portal izgleda simpatično.

Snalazenje na sajtu je po fazonu "hitni lopticu u sumicu"

KATASTROFA!!!!

srkiller je napisao(la):
Sto ne kazu koliko je od tog procenta na PCM-u? ;)

Eh, to je poslovna tajna :S: :D ni sami neznaju gde su se stavljaji PCM :trust:

Sajtic je udri grom u koprive tj. cik pogodi gde sam ma zmurke, pitam se koliki im je budjet za sajt i ko im je hoster :d

GEOM je napisao(la):
pitam se koliki im je budjet za sajt i ko im je hoster :d
Proceni realno pa pomnoži sa 5 i dobićeš otprilike koliko (nas) je koštalo :)

Poslednja izmena:
miha je napisao(la):
ukucash samo u polje Tražim broj telefona :)

Naravno da sam probao, ali izgleda sa pogresnim brojevima :)
Probao sam broj koji je sigurno postojao u starom imeniku. Jel moguce da su komplet bazu pretplatnika ponovo radili?!?

Sada sam probao neke druge brojeve i sve je tu :)

Solidno konfuzno...
Kliknem na neki link i otvori mi novi prozor... :trust:
Naravno TABLE, TR, TD je i dalje zakon (šta je to CSS)... :d
Dobro je što je barem urađeno u .NET-u
Malo su se izložili sa ypslideout menijima, malo je neozbiljno i nedovoljno su uočljivi podmeniji (bolje da su radili standardan stil padajućih menija, preglednije je)
Lepa početna strana (ne računajući donje menije), nenametljivo... (mislim na www.telekom.yu sa slikom one devojke)

Možda malo nijansiranja sive, a ne sve crveno, sivo, belo, belo, belo... to je već stvar ukusa...

Ma navići ćemo se...
A i poboljšavaće ga u skladu sa željama korisnika, right :D

techtris je napisao(la):
Proceni realno pa pomnoži sa 5 i dobićeš otprilike koliko (nas) je koštalo :)

Ako bi napisao broj to bi bilo spamovanje :D :D

techtris je napisao(la):
jel probao neko da bloguje?

Sad sam posetio sajt (registrovao sam se pre mnogo vremena ali do malo pre mi nije stigla verifikacija na mail) kad tamo moj blog ako vas zanima: www.nadlanu.com/userblogs/geom

Obecavam da ce biti veoma veseo blog

:-devil-:

Ajmo da napravio rusvaj po nasem blog telekomu :-devil-: :-devil-:

Poslednja izmena:
Ja na novom sajtu ne uspevam nikako da nađem pretraživanje firmi po broju telefona. Da li je neko pronašao kako se to radi?

Mislim da samo oni koji su platili reklamu u zutim stranama se nalaze i u web imeniku...
Sra*e zivo...
Pose*em im se u zute strane.

Nop. Nalaze se i firme koje nisu platile. Samo je problem sto baza nije identicna onoj koja se ranije pretrazivala, pa odredjeni broj firmi jos uvek nedostaje.

Pero, pogledaj nekoliko psotova iznad. I ja sam pitao isto :d

Evo jednog "zanimljivog" bloga sa NaDlanu.com :D
Zahvalite ekipi sa LowCulture-a za ovo (konkretno kUdtiHaEX-u)
tamo sam video link :)
http://www.nadlanu.com/userblogs/javammater

Evo i screenshota pošto ne verujem da ćemo još dugo moći da ga pratimo. Obratite pažnju na genijalnu sličicu sa leve strane :)

Poslednja izmena:
Dokon svet :d

Vrh Dno