dugo sam se lomio ta da uzmem
nekog kineza nisam hteo da uzmem zbog raznih losih prica o kvalitetu zvuka,slike,izrade i sl....
uzeo sam pioneer 585a(sivi)....cena je 12400din(tehnomanija)...bez ikakvog update firmware radi savrseno,jedino sto su slova mala....zato sam odma fw update i mozete da menjate velicinu slova
pusta sve zivo....divx i xvid(njega sam i najvise probao jer sam cuo da on pravi najvise problema)....barem nekih 30-40 filmova probao i svaki je pustio......jedino video file sniman sa canon a75 nece da otvori(to me je bas zacudilo)....vidi samo prvu sesiju ako ima vise na mediji....nekad se desava da ne procita titl(mora da bude istog imena kao i film),pa se resetuje i onda ga vidi...nekad zablentavi u smislu kad pustis jedan film,kliknes na meni i tad zablentavi i mozes samo da nastavis taj film i nista drugo dok ga ne resetujes
optickim kablom je vezan sa samsungovom home cinemom,DTS prepoznaje iz prve i ako DIVX ima ac3 imate priliku da uzivate u 5.1 zvuku
znaci ima mana(sitnica koje meni ne smetaju),fw nije bas savrsen i treba da se doradi,ali ja sam prezadovoljan...inace sam probao verziju sa poljskog foruma....probacu i ovu iz prvog posta
kome ne treba opticki out(i jos ponesto

) i 380/2850 je super izbor,isti FW i verovatno i on radi savrseno
pozdrav