Šta je novo?

Novi Rade je stigao:)

:) Joj broze broze, to smo govorili i za prvog radeta, pa onda za 8500, pa sad i za ovo, a i dalje imamo nVidie, pa kad ćemo da se opametimo??? :D...

Jeste li videli koliko krvnih zrnaca je "devetka"?

A u sustini j...s ATI ja ,dobra reklama a malo konkretne koristi zahvaljujuci robusnim
drajverima...
Ja ga imam pa znam kako je...:(

hawk je napisao(la):
Jeste li videli koliko krvnih zrnaca je "devetka"?

A u sustini j...s ATI ja ,dobra reklama a malo konkretne koristi zahvaljujuci robusnim
drajverima...
Ja ga imam pa znam kako je...:(

Bas tako. :D
A najbolje bi ima bilo da obznane cenu onog 9500 sto bi bio otprilike konkurencija GF4Ti4200. Isto tako da se obznani da li ce njegove performanse biti u rangu Ti4200. Naravno ne od ATIja vec da se vidi to na uporednim testovima da ne bi bilo neobjektivnosti :) Samo sa njim mogu da osvoje trziste...
A ako cene budu 300$ + onda mogu samo da se hvale da imaju brze karte do jeseni kad ce nvidija opet biti korak ispred i tako u nedogled...

Novi Rade je jezivo brz... Pazi kada tuce Ti4600 neverovatno i za 50% u nekim situacijama i to u igrama koje ne koriste napredne Shadere (nemojte mi samo reci da UT2003 ima puno shadera jer NEMA).... Ako ATI ponudi ove kartice za manje para, bice veselo za nVidiau... koja ce odmah Ti4600 i 4400 ponuditi za ispod 200USD, dok ne izadje kartica koja se ni ne zove GeForce. Alchemyst - po nekim pricama, mada ne verujem...

Ovaj Radovan III je stvarno mnogo dobar. Jel' ima neko proverenu informaciju u vezi HW DM-a, priča se da ga ima mada nema zvanične potvrde.

Pitam se samo kako su sa 110 miliona tranzistora u 0.15µm uspeli da izvuku 300MHz!?!?!?!?

magick je napisao(la):
Pitam se samo kako su sa 110 miliona tranzistora u 0.15µm uspeli da izvuku 300MHz!?!?!?!?

E kad bi to znao ne bi bio na Cuburi nego u Kanadi u koznoj fotelji u zgradi ATI-ja:D

Broz je napisao(la):
E kad bi to znao ne bi bio na Cuburi nego u Kanadi u koznoj fotelji u zgradi ATI-ja:D

E, Broz, po ko zna koji put si me slatko masmejao

Broz je napisao(la):
Druze Stari... oduvek si bio vickast al' si sad sebe nadmashio!!!!
Svaka cast!!
U to ime ja vas pozdravljam(D)

Odlicno, izgleda da ce ovo biti moja sledeca ATi karta:)

Jedino sto su mogli da stave dva DVI izlaza, kao matrox i dodatne kablove, ovako sa DVI i CRT deluje nekako jeftino, i mogli su da urade pravi triple head, a ne kao na 8500 DVI + CRT + TV (s tim sto TV prikazuju sliku sa jednog od prva dva).

Ovde su neke specifikacije
http://www.ati.com/products/pc/radeon9700/index.html
http://www.ati.com/products/pc/radeon9700/specs.html

I naravno ATi ne bi bio ATi da nema nekih problema, bar sa onom 9000pro verzijom http://www.ati.com/support/products/pc/radeon9000/radeon9000proissues.html

Malo su ti linkovi sa bradom ali nema veze:)

Jezivo... Jedva cekam da je se dokopam...

Nesto samo sumnjam da ce da kosta manje od 350 dolara...

byMaX je napisao(la):
Jezivo... Jedva cekam da je se dokopam...

Nesto samo sumnjam da ce da kosta manje od 350 dolara...

Uuuuu pa 350 ce biti stimulativna cena jer mi nesto govori da ce biti preko 400...

MA, kod nas ce biti 600 eura, i to samo u cenovniku... Racunam na tebe komsija, za neku LE varijantu :)

Pozdrav svima

Evo samo da se javim, ovde sam kod brata u Americi, u Charlotte-u. Igram teniske turnire, malo radim u nekoj kompaniji, malo vise uzivam. Bicu tu jos siguno mesec dana. Skinuo sam sve divx filmove za novi ATI i odusevljen sam. Ne bih da se hvalim, imam ovde Two way cable internet i momentalno sam skinuo sve fajlove.

Pa nista, samo da vas sve pozdravim, a narocito Broza i da ga zamolim da mi posalje onaj link gde mogu naci najeftinije ATI kartice. Planiram da uzmem jednu ali neki stariji model.

Jel ima neko neke savete gde se sta moze najeftinije kupite ovde? Link?

Re: Pozdrav svima

Adrian je napisao(la):
Pa nista, samo da vas sve pozdravim, a narocito Broza i da ga zamolim da mi posalje onaj link gde mogu naci najeftinije ATI kartice. Planiram da uzmem jednu ali neki stariji model.

Jel ima neko neke savete gde se sta moze najeftinije kupite ovde? Link?

ADRIANE!!!!!:) pazi dobro na newegg-u jos 1 dan imas super popust - Hercules radeon 8500 128mb full retail za 129$!!!! To ti je best buy na svetu ubedljivo pa ako mozes poruci jos danas..

http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=48&manufactory=1282&DEPA=1

pozdrav sve najbolje i pokazi rodiku sta znas:)

Nazad
Vrh Dno