Šta je novo?

Novi Plextor CD rezac

Cineman

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
735
Cuo sam da je pre nekoliko vremena Plextor izbacio 48x Rezac. I kazu da se odlicno pokazao u svom poslu!!!
Interesuje me da li je neko imao prilike da ga isproba ili ga vec ima????
I kako mu se krece cena????

Ajd...

nemam ga, a nisam ga ni probao :( ali prodavao se na yu.oglasima

PLEXTOR CD Writer IDE 48/24/48 Retail - 100.0€

... a postoji i u SCSI varijanti. ;)

magick je napisao(la):
Negde oko 270€. :S
IDE varijanta je bila oko 100€, a externi usb preko 200€.
Bilo ih je u Adacom-u, i treba da se opet pojave.

Ima ih vec duze vremena, a bice ih i ubuduce. Odlicno citaju, imao sam prilike da se uverim da citaju i neke diskove koji nijedan drugi rezac (LG, Teac,Nec) nije citao. Narezao sam samo par diskova, tako da nemogu puno da kazem o tome, ali su bili citljivi.

king of quality

Procitao je sve sto sam stavio u njega, a za sada sam uspeo da rezem samo audio CD-ove, jer koristim plextools i mislim da sa ovim programom drugo i ne moze. (svi diskovi su dobri, probani na kompu[TEAC40] i stubu[pioneer]!)
Pitanje za vlasnike plexa:
Koji program koristite? Ja ne uspevam u NERO-u, a directCD nije prepoznao da imam rezac na kompu. Upravo downloadujem neke dodatke za NERO-a , ali ne znam da li je to resenje...:confused:
p.s. Adacom110e; MBsoft100e (kod nas za sada samo Bulk varijanta, sto znaci : plextools, manual, E-IDE(atapi) kabl i audio kablic, zavrtnjevi i iglica za slucaj nasilnog otvaranja i naravno PLEXW, dok Retail varijanta nudi i 5 CD-ova, 1 CD-RW i Nero)

Re: king of quality

Gvozden je napisao(la):
...a za sada sam uspeo da rezem samo audio CD-ove, jer koristim plextools ... Ja ne uspevam u NERO-u, a directCD nije prepoznao da imam rezac na kompu. Upravo downloadujem neke dodatke za NERO-a , ali ne znam da li je to resenje...:confused:...

Verzija bato???
Da bi uopste prepoznao novije rezace, treba da imas i novije verzije programa. Skini poslednju verziju Nera sa njihovog sajta(5.5.10.15.a.).

Nazad
Vrh Dno