Šta je novo?

Novi PC Press

The pocetnik

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
649
Vidim popravili su dizajn,i tekstove i sada jos vise lici na Digital!
CD je uradjen odlicno,kako im i prilici.
Takodje je povecan broj strana i poveca broj sitnijih tekstova.
Mada vidim pocela i kafa da se reklamira.Izglada da IT novinari cesto rade prekovremeno pa im kafica pomaze da ostanu budni :D

Sta vi mislite?

Video sam ga sinoc na PC Press zurci povodom 100-tog broja. Ili mi je Nastro Azzuro udario u glavu ili ne vidim dobro, ali meni je licio vise na SK, nego na Digital! ;)

Uglavnom, dizajn mi se jako dopao. CD sam danas probao, ali mi je nesto kilavio onaj HTML meni, pa sam ga ostavio za kasnije. Moguce je da je do Mozile, a ne koristim IE odavno.

Poslednja izmena:
Izgleda da ti je pivo udarilo u glavu :D Mada lici i na SK kada si vec pomenuo.Nego kada sam ga kupio taman sam mislio da cu da ga napljujem jer mi se cinio "mrsavijim" tj. tanji je od prethodnika a ima i 16 stranica vise,ali kada sam ga otvorio shvatio sam iznenadjenje koje je Max pominjao.

Da vi znate koliko se u PC Pressu popije kafe dnevno, mogao bi Grand ili Don cafe nesto od toga da sponzorise :).
Meni se licno ne svidja novi dizajn, suvise spartanski za moj ukus.

Meni naprotiv super izgleda jer volim standardan dizajn tj. nisam kao neki koji vole kruzice,boje na sve strane,itd...Da li neko rece Max? :D

Meni su neke strane previse "lagane"... Dodao bih ja tu jos grafickih elemenata da se ja pitam... :D

Ipak, osvezenje uvek dobro dodje... A za CD mozete slati predloge, sta je pametno da se skine, sta bi voleli da se skine itd...

nesharm je napisao(la):
Da vi znate koliko se u PC Pressu popije kafe dnevno, mogao bi Grand ili Don cafe nesto od toga da sponzorise :).
Meni se licno ne svidja novi dizajn, suvise spartanski za moj ukus.

Mene uzasava saznanje koliko se pozdere tamo hrane, sa tobom i maxom "u redovima" ;)

Pozdrav!

byMaX je napisao(la):
Meni su neke strane previse "lagane"... Dodao bih ja tu jos grafickih elemenata da se ja pitam... :D

Ipak, osvezenje uvek dobro dodje... A za CD mozete slati predloge, sta je pametno da se skine, sta bi voleli da se skine itd...

Sto se tice CD-a,mogli bi da se svakog meseca ubacujete nove forceware i catalyst drajvere jer sada cesto izlaze i niko nema vremena da sve poskida.

Sasa je napisao(la):
Mene uzasava saznanje koliko se pozdere tamo hrane, sa tobom i maxom "u redovima" ;)

Pozdrav!

Ma ja juce kada sam dolazio u redakciju da kupim pc press imao sam sta i da vidim,hektolitre sokova,pa tamo kao da su kamile,a ne ljudi.

Lose... lose... ne svidja mi se novi prelom. Braca Hrvati nas i dalje kolju po tom pitanju o svetu da i ne govorim! Uopste ne mogu da shvatim, u zemlji u kojoj postoje svetski priznati dizajneri, print artisti i ostala bratija, jedan casopis ne moze da angazuje nekog art direktora!? Smesno... ne tuzno!

Sasa je napisao(la):

Pozdrav!

Gresis, tamo najvise pojedu vecno gladne sekretarice koje su na vecnoj dijeti :).

The pocetnik je napisao(la):
Ma ja juce kada sam dolazio u redakciju da kupim pc press imao sam sta i da vidim,hektolitre sokova,pa tamo kao da su kamile,a ne ljudi.

To ce da se popije, ne brini :).

nesharm je napisao(la):

A ja taman hteo da vam posaljem Ivicu da vam pomogne. :D Sta reci covek mnogo voli sokove :)

Jeste offtopic:
Ali ko je na cd stavio onaj AMD-ov reklamni materijal? :D

Posto se naljutili Intelovce tj. Ivicu :d ,u sledecem broju se nadamo nekoj reklami iz suprotnog tabora.

delimir je napisao(la):
Ili mi je Nastro Azzuro udario u glavu ili ne vidim dobro,

Otkad ono udara u glavu? :d

Uglavnom, dizajn mi se jako dopao. CD sam danas probao, ali mi je nesto kilavio onaj HTML meni, pa sam ga ostavio za kasnije. Moguce je da je do Mozile, a ne koristim IE odavno.

Nije do Mozzile, kilavo je i u (My)IE.

The pocetnik je napisao(la):
Jeste offtopic:
Ali ko je na cd stavio onaj AMD-ov reklamni materijal? :D

Posto se naljutili Intelovce tj. Ivicu :d ,u sledecem broju se nadamo nekoj reklami iz suprotnog tabora.

Pa dobro da je uzeo Athlon mashinu mislim da bi voz josh vishe ubrzao... :D a mozda bi se i pokvario...:D...koliki je baksuz bio onaj tip...

Mislim da je trebao ruchno da izdje i da skrene voz...tako rade neke danashnje beogratske tranvandzije(kad skretnica blokira)....oni u svojim kabinama nemaju ni Intel ni AMD vec jednu shtanglu:D...a da imaju mogli bi da promene samo broj tranvaja(shto usushtini moze da se uradi i mnogo jednostavnije)....jer shine ce odvesti tranvaj u drugom pravcu(na drugu liniju)...

Poslednja izmena:
nesharm je napisao(la):

Shta li tek jedu....:D kad piju tolike sokove...Mozda je to preteklo od proslave....

Pa moraju da zaliju nagradnu igru :D.....

Nazad
Vrh Dno