Šta je novo?

Novi P4

T|T|A|\|

Čuven
Učlanjen(a)
18.09.2002
Poena
619
Sad sam video u pakomu da su dobili
Intel pentium IV 2.8 GHz/533 MHz
i nazalost kosta 522 EU!!:(

A ja uzeo 2.4B za 190$ i jos dobio T-shirt;)

A jel se seća neko kad je p4 2.53 bio 800 i nešto ako ne 900 i nešto €, tako mi je bar letos rekao jedan kolega :)...

Ma jel moguche?

Razlika izmedju 2.5 i 2.8 je naravno 300 mhz,a u ceni je razlika 390-522
pa sad vi vidite...

T|T|A|\| je napisao(la):
Sad sam video u pakomu da su dobili
Intel pentium IV 2.8 GHz/533 MHz
i nazalost kosta 522 EU!!:(

Derikoze!
Nabavna cena je 80€ manja(tacnije 77)!! I to za BOX pakovanje!!! Pa ajd da oce da zarade 5-10% kao svi normalni ljudi, a oni 20%!!!

Re: Re: Novi P4

BokiPK je napisao(la):
Derikoze!
Nabavna cena je 80€ manja(tacnije 77)!! I to za BOX pakovanje!!! Pa ajd da oce da zarade 5-10% kao svi normalni ljudi, a oni 20%!!!
Neznam kako si ti ovo sracunao ali po ovome oni oce da zarade 650%;)

Re: Re: Novi P4

BokiPK je napisao(la):
Derikoze!

To je jos do jaja cena ako je tako. Nazalost ja imam informaciju da je nabavna ispod 400e...U svakom slucaju:(

Pročitajte lepo šta je čovek napisao: "Nabavna cena je 80€ manja ..."

Znači nabavna nije 80€ nego onoliko koliko je rečeno (nisam ni pročitao jer me mnogo interesuje :p ) minus 80€

Re: Re: Re: Novi P4

Broz je napisao(la):
To je jos do jaja cena ako je tako. Nazalost ja imam informaciju da je nabavna ispod 400e...U svakom slucaju:(

Eh, Intel daje jednu cenu, u USA je druga, u Evropi treca...
Uglavnom, kod nas prvi uvoznik formira svoju cenu i iznosi onoliko koliko sam rekao.
A delimir ocigledno jedini lepo cita sta je napisano:)

Re: dubl ve dubl ve dubl ve...

T|T|A|\| je napisao(la):

Ti plati i avionsku kartu do USA pa će te izaći baš jeftino...Cena kod nas je tolika kolika je, ti ako misliš da je skupo registruj svoju firmu, uvezi pa prodaj za koliko misliš da treba. Ni u okruženju to nije baš mnogo jeftinije...

U USA je hardver uvek jeftiniji nego u Evropi.

Nemojte se zanositi sa net cenama u USA ,to ni u Americi nije 100% sigurica,a kamoli za Evropljane.
Ako hocete da vidite realne cene u USA posteite sajt njihovogo najveceg
lanca Hipermarketa Bestbuy.Reklamiraju se da ako nadjete po jeftinijm cenama negde drugde robu koju oni prodaju,daju vam razliku u ceni na ruke.
NAravno i te cene su jeftinije nego bilo gde na zemaljskoj kugli,ali to je trziste 300 miliona bogatih ljudi,pa jos porez od MIZERNIH 6%,litar goriva 19-20 dinara...

300 miliona bogatih ljudi??
Inace bestbuy dere koliko je skup. Radeon 9700pro je 399$ bez sipinga a ima da se nadje za 330$...

Broz je napisao(la):
300 miliona bogatih ljudi??
Inace bestbuy dere koliko je skup. Radeon 9700pro je 399$ bez sipinga a ima da se nadje za 330$...

Broz daj mi adresu ,broj telefona ili adresu firme gde se moze kupiti Rade 9700 za 330$.
Iz Amerike mi se u septembru vratilo 5 drugara i 1 ortakinja i svi su imali OCAJNA iskustva sa narucivanjem sa neta.Stizale su im pogresne stvari(Fuji 2800 umesto 3800),izgrebana Sony kamera,pogresni CD i DVD
diskovi.Na kraju su popizdeli i platili 10% vise u BESTBUY-u koji je po njihovim recima najjeftiniji.
Mislis da ih nema 300 miliona na Severnom kontinentu,koji se mogu smatrati dovoljno bogati da kupe P4 procesor u svom kompu?

Calibra 4WD je napisao(la):
Broz daj mi adresu...

http://www.newegg.com/app/manufactory.asp?submit=property&catalog=48&DEPA=1

Na ovom sajtu postoji racun od oko 30.000$ preko koga se snabdeva cela moja ekipa. Do sada ni jedna pogresna isporuka, sve je bilo savrseno za sve ove godine, jednom je riknula kartica (leadtek gf2pro) i poslali su mi gf3 pa ti vidi...
Inace do sada smo dobili na poklon i neke stvari tipa nekoliko majica, privezak, stiker newegg-a i slicno.. Znam da ovo nije vazno ali ipak govori o poslovnosti...
Inace 310$ je rade9700pro i nema sipinga a retail je skuplji cini mi se 12ak dolara...
Moras da znas gde kupujes jer nisu svi sajtovi vredni saradnje. I ja sam cuo sa uzasne stvari i da su slali petanaestu stvar od narucene ali se zato mi drzimo proverenih. Jos su dobri www.googlegear.com i www.mwave.com..

pozdrav

Calibra 4WD je napisao(la):
Na kraju su popizdeli i platili 10% vise u BESTBUY-u koji je po njihovim recima najjeftiniji.

A u odnosu na shta su tih 10% vishe ako je bestbuy najjeftiniji ? :D

U odnosu na virtuelne internet prodavnice,koje su neverovatno jeftine na ionako jeftinom trzistu

Vrh Dno