a kolko bi ti da kosta kad sad svi dvd rezaci imaju cenu do 50e ili koji euro preko???Wele je napisao(la):cena ispod 50e meni ne uliva poverenje od nekih da se smrznes karakteristika
Naravno, potpuno neosnovano jer ne daju 2,5x bolji kvalitet zapisa od ostalih. Uostalom ovo je thread o NEC4550 a ne Plextoru, ne gnjavi.Wele je napisao(la):a i ostali plextor uredjaji koji idu bez softvera su znacajno skuplji od konkurentnih istog ranga
ja sam mislio na DVD rezace koji rade, a ne na djubre kao sto je plextor.Wele je napisao(la):plextor plextor plextor plextor plextor je ovde samo kao odgovor na pogresnu konstataciju da svi rezaci kostaju do 50e
Ser_Zile je napisao(la):ja sam mislio na DVD rezace koji rade, a ne na djubre kao sto je plextor.
da taj plextor vredi te pare ljudi na forumu bi ga koristili, a on ne samo da ne radi bolje od duplo jeftinijih nego radi losije zato ne znam nikog ko poseduje plex dvd rezac ali zato znam dosta njih koji su se razocarali pa ga menjali ovim "jadnim jeftinim".
tema je NEC pa ko ga proba nek se javi....
Wele je napisao(la):plextor plextor plextor plextor plextor je ovde samo kao odgovor na pogresnu konstataciju da svi rezaci kostaju do 50e
Novi Nec je vec u prodaji, a krajnja cena mu je 50e
fullmonty je napisao(la):Gde, ako nije tajna ??? Moze na PM.
Drago nam je zbog prinove u familiji a ubuduce nas postedi ovakvog spama. Neces valjda da lupas postove i kad budes isao u klonju? :dDR_PONJA je napisao(la):Ja ga sutra (3.11.2005.) kupujem!![]()
nolfnbg je napisao(la):... pa taj plextor i vredi tih para ... znam dosta ljudi koji imaju kako starije tako i novije modele plextora i zaista se niko nije bunio da ima bilo kakav problem,sve bezprekorno radi ... vecina ljudi kupuju sto jeftinije jer mnogima je novac ipak bitna stvar , malo ko ce da da bas 115e za plextor kad svi drugi dvd rezaci kostaju vise nego duplo manje ... da sam ja imao para kad sam kupovao dvd rezac kupio bih plextor a ne pioneer 109d ( za divno cudo , radi zaista sjajno jos uvek ) ... a sto se tice nec-a imam 2 druga koji ga imaju i nemaju bas neke reci hvale za njega ...
Ja sam imao para za Plextor-a kada sam uzimao DVD-RW, pa sam ipak uzeo NEC 3540... imam ih i sad, pa bih opet uzeo 3540 ili BenQ 1640. To bi bio moj izbor, PO KVALITETU.nolfnbg je napisao(la):... pa taj plextor i vredi tih para ... znam dosta ljudi koji imaju kako starije tako i novije modele plextora i zaista se niko nije bunio da ima bilo kakav problem,sve bezprekorno radi ... vecina ljudi kupuju sto jeftinije jer mnogima je novac ipak bitna stvar , malo ko ce da da bas 115e za plextor kad svi drugi dvd rezaci kostaju vise nego duplo manje ... da sam ja imao para kad sam kupovao dvd rezac kupio bih plextor a ne pioneer 109d ( za divno cudo , radi zaista sjajno jos uvek ) ... a sto se tice nec-a imam 2 druga koji ga imaju i nemaju bas neke reci hvale za njega ...
ajde ti sad to objasni zatucanim pojedincima kojima je bitna samo nalepnica na uredjaju :smoke:okmijun je napisao(la):nije ovo vreme od pre 10 godina, kad su se pravili Rolls Roysevi
Jao Zile, kako mi citas misli! Taman sam hteo u prethodnom postu da pomenem TEAC-a, al' rek'o "neka, neka, Zile ce to umesto mene!"Ser_Zile je napisao(la):ajde ti sad to objasni zatucanim pojedincima kojima je bitna samo nalepnica na uredjaju :smoke:
TEAC je davno propao, a ovaj Plextor nekako prezivljava :trust:
Samo da znaš da sledeći put kad ti budem čitao misli ako budeš opet pevušio nešto od đoganija to će biti poslednji put da svraćam kod tebeCAR je napisao(la):Jao Zile, kako mi citas misli! Taman sam hteo u prethodnom postu da pomenem TEAC-a, al' rek'o "neka, neka, Zile ce to umesto mene!"![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari