Šta je novo?

Novi mis!!!

zvicko

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2009
Poena
304
Cujte derani,ovaj moj Saitek Cyborg mis se pokvraio(ne radi svaki put desni klik),pa bi hteo da kupim novi.Da li da to bude isti taj ili vi imate bolji predlog(pod uslovom da je vecih dimenzija zbog ruke)?Budzet nije jasno definisan ali da bude sto blize Cyborgovoj ceni moze i skuplje, ali da maksimalna brzina ne bude ispod 3200 DPI.

Pozdrav i izvinjavam se ako sam promasio pod forum.:wave:

Poslednja izmena:
Razer DeathAdder, Microsoft Sidewinder X5, mozes cak ici i na Coolermaster Storm Sentinel ili na Roccat Kone ako imas nesto extra para za trosenje. :D

I nisi mi bas olaksao izbor,cak mislim da si mi otezao.Nisi rekao koji od tih pomenutih po tvom misljenju najbolji i zasto.
Nebrini ti za cenu samo davaj predloge.:D

Za one koje licno posedujem i mogu da ti kazem su Razer Death Adder i Roccat Kone. Death Adder je fantastican mis za tu cenovnu klasu ali recimo da nekome moze da smeta njegov oblik, dok Roccat Kone prati stari dobri Logitech MX 510 oblik i nesto je veci od Logitech-ovih modela pa je samim tim pogodniji za ljude sa vecom sakom. Jedino trebas gledati kod Roccat-a da uzmes reviziju V2 sa drugacijom kutijom (kutija je crna za razliku od prosle koja je bila plava sa stiroporom) posto je tamo popravljen problem sa scrolom. Mis je inace fantastican i isplati se svaku paru. A ako nemas za Roccat izbor je jasan Razer Death Adder, za te pare nemas bolje. :smash:

Nazad
Vrh Dno