Šta je novo?

Novi LFS patch

Lukija

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
775
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen™ 9 9950X + Arctic Cooling Liquid Freezer ii 360 A-RGB
Matična ploča
Asus ROG Strix X670E-E Gaming WiFi
RAM
G.SKILL F5-6000J3038F16GX2-TZ5N 2x16GB, 6000MHz@30-38-38-96, 1.35V
GPU
ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER
Storage
Kingston FURY Renegade SFYRS/1000G, Kingston FURY Renegade SFYRD/2000G, 2 x WD4003FZEX (RAID1)
Zvuk
Realtek ALC4080, Altec Lansing 621
PSU
FSP Hydro Ti PRO 1000W
Kućište
be quiet! Silent Base 802, 4 x SILENT WINGS 4 140mm high speed
Monitor
Acer Predator XB273U NV
Miš & tastatura
HyperX Alloy Origins PBT - Aqua Tactile, Logitech G903 Hero
Laptop
MacBook Air M1
Mobilni telefon
Realme GT2 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
http://lfs.racesimcentral.com

nije velik, 700+ K ali je feeling sve bolji i bolji! Saltanje je sada brze, lezanje turbo masine je jos bolje, blago proklizava uz dosta shkripanja guma, cini mi se da su detalji na putu poboljsani, asfalt je zrnastiji. U svakom slucaju obavezno za skidanje !!!

Lukija je napisao(la):

nije velik, 700+ K ali je feeling sve bolji i bolji! Saltanje je sada brze, lezanje turbo masine je jos bolje, blago proklizava uz dosta shkripanja guma, cini mi se da su detalji na putu poboljsani, asfalt je zrnastiji. U svakom slucaju obavezno za skidanje !!!

Patch D4 je ok, medjutim bitna stvar je da je S1 verzija najavljena i da kosta 17 eura. Plan je promenjen i nece biti 4 nego 3 verzije koje se placaju, ali sve jedno ozbiljne pare u svakom slucaju. Prava prilika, doduse, da si kupim prvu igricu.

Aj da se dogovorimo pa skupimo kintu ko cigani po 5€ :) poshto necemo svi moci da naruchimo preko neta....

btw, dajte neka vremena za prvu stazu da imam shta da jurim :) napravio sam neshto 1.34 iz par pokushaja sa turbom, ali mi se chini da moze mnogo bolje...

btw2, jel se zna za tu S1 verziju, 'oce biti josh automobila/staza i koji su ? pretpostavljam da su one slike koje stavljaju na glavnu stranu iz te verzije...

driver je napisao(la):
Aj da se dogovorimo pa skupimo kintu ko cigani po 5€ :) poshto necemo svi moci da naruchimo preko neta....

btw, dajte neka vremena za prvu stazu da imam shta da jurim :) napravio sam neshto 1.34 iz par pokushaja sa turbom, ali mi se chini da moze mnogo bolje...

btw2, jel se zna za tu S1 verziju, 'oce biti josh automobila/staza i koji su ? pretpostavljam da su one slike koje stavljaju na glavnu stranu iz te verzije...

Imas sve sto treba na http://www.liveforspeed.com

Our first true release of Live for Speed will be available soon! It will be called Live for Speed S1 and will contain all the content of the demo test, plus:

# a 4wd car, a new fwd car and a more powerful rwd car
# two main track areas with several configurations - one city and one purpose built
# an autocross area and a drag strip
# continual online systems, support and patches

Turbo sa V0.2d4 1.31.20. Lukija je vozio 1.30, a po internetu turbo voze uglavnom 1.28, najbrži su na 1.27.[/i]

Vozio sam 1:30.41 pre neki dan . I to u zaru borbe sa AI, naime ja krenem poslednji (4th) i cilj mi je da stignem prvi za 7 krugova. Inace za ova vremena treba i dobar setup, ja koristim neko pod nazivom GP, mogu ga okaciti. Cini mi se da moze jos malo ispod sa ovim novim patch-em.

Evo 1:30.28 ali sam imao jedan mali izlet pa nije HLVC.

Daj taj setup...moj je dobar (sam sam ga pravio:)), ali sigurno nije kao taj :)

Evo ga!

Setup

Lukija je napisao(la):
Evo 1:30.28 ali sam imao jedan mali izlet pa nije HLVC.

Bas sam gledao, moji prolazna vremena su maltene ista, izgleda da izgubim vreme na zadnjem delu. Daklem, vezba!

Ocemo da igramo LFS na mrezi ili da se okupimo u nekoj igraonici?

Vozio sam i 1:30.20 i to HLVC OK. Upravljam na tastaturi, manuelno saltanje.

Lukija je napisao(la):
Vozio sam i 1:30.20 i to HLVC OK. Upravljam na tastaturi, manuelno saltanje.

Skinuo sam svoj PB sa 1.31.20 na 1.31.19 sa GT setupom :))). Jel ste probali Analyzer? Odlična stvar, lako je videti jel držiš dobru putanju.

Probao sam, super stvar , sve se vidi, a najvise mi se svidja sto prikazuje ubrzanja.

1:30.13 :D
Imam krug exportovan za Analyzer.

Ja sam pre nekoliko dana imao 1:29.09 HLVC ok, i bio sam siguran da mogu i ispod, tj. 1:28.xx ali posle ovog D4 patch-a mogu samo gore od toga. Turbo stvarno bolje lezi u krivini i osecaj je bolji ali mi se neke stvari ne svidjaju. Nova pravila za HLVC krug su stvarno poostrena. Pre sam recimo mogao da presecem onu uzastopnu krivinu u prvom sektoru i da prodjem na milimetar od onih zastitnih guma sa punim gasom a sad uvek kad malo vise predjem ivicnjak krug je invalid. Sad se recimo za HLVC racuna samo ako vozis Hot lapping, a pre je moglo i u single playeru. I isto tako .gst replay fajlovi iz 0.2C verzije ne mogu da se gledaju tj. nisu kompatibilni u ovoj verziji igre mada je to manje bitno.

Sad cu morati da se zadovoljim sa mnogo slabijim rezultatom. Smrc.

Da, jesu poostrena i to bez nekog razloga, ima situacija kada izletanje sa staze samo uzima vreme i nema sanse da ti ista ucaris time. Mada nije lose, nauci te da lepo seces krivine :)

I opet novi patch, bolje lezanje , zanimljivi efekti pri kocenju :D

BTW, mozda uskoro postavim LFS u jednoj igraonici pa mozemo da se dogovorimo za gurkanje u krivinama.

Lukija je napisao(la):
BTW, mozda uskoro postavim LFS u jednoj igraonici pa mozemo da se dogovorimo za gurkanje u krivinama.

Mogu ja na Banjici da stavim LFS u igracnici, ne znam kome odgovara ta relacija.

Nije bash da nam odgovara ali cemo se nekako "dovuci" :D

Ja bih sutra trebalo da odem do Panzera pa da vidim kada moze. Vlasnik se slaze, donecu sutra najnoviju verziju i jedno 5-6 setupa za svaki auto.

Lukija je napisao(la):
Ja bih sutra trebalo da odem do Panzera pa da vidim kada moze. Vlasnik se slaze, donecu sutra najnoviju verziju i jedno 5-6 setupa za svaki auto.

A gde mu to dodje? Inace 1.31.06, stavio sam rezultat na web, treba ovih dana da pocnu sa rangiranjem, nesto kao GPLrank. Sa E4 patchem, auto je postao jako nervozan na kocenju, jako zabavni efekti kad se koci a ne ispravi se auto potupuno.

Panzer je u Strahinjica Bana 67/I, telefon je 632-097 ili 639-655 treba nazvati kada je slobodno, masine su jake (2GHz, GF4 Ti 4200). Danas sam stavio i sljaka OK.

Racunajte i na mene mada nisam vozio LFS od kad mi je pukao HDD dok sam ga vozio

Lukija je napisao(la):
Panzer je u Strahinjica Bana 67/I, telefon je 632-097 ili 639-655 treba nazvati kada je slobodno, masine su jake (2GHz, GF4 Ti 4200). Danas sam stavio i sljaka OK.

Odlicno! Stanujem 150m odatle, nece biti problem da dodjem.

Odlicno, ajd da se dogovorimo za posle podne, posle 16:00 ja sam isto blizu, pa mogu da navratim posle posla. Ako budem slobodan za vikend eto me.

Nazad
Vrh Dno