Šta je novo?

Novi IP changer za HG510 i M882

DieH@rd

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2008
Poena
495
Pre neki dan sam nagovorio Stale-ta sa Emulation Galaxy foruma da napravi novu skriptu za menjanje IP adrese, ali ovaj put da ona NE ISKACE NA DESKTOP. Dosadilo mi je bilo da me menjanje ip-a izbacuje na desktop dok igram igre. :)

Evo je: http://www.megaupload.com/?d=IZHDU8NF

Isprobao sam je ovih dana, i radi savrsheno. Korisnici Win7 RC-a nemaju po defaultu instaliran Telnet servis, on se moze lako upaliti na Control Panel > Programs > Programs and Features > Turn Windows features on or off > Telnet Client.

fino fino , hvala :)

ovo pretpostavljam da je dobro za rapid + crypt load i sl kombinacije, jel ima neko uputstvo step by step kako se koristi sve ovo?

Koga smara cekanje da skine sa megaupload evo kao attach ovde.

Prilozi

• Scripter v2.zip
    5.6 KB · Pregleda: 211
ovo pretpostavljam da je dobro za rapid + crypt load i sl kombinacije, jel ima neko uputstvo step by step kako se koristi sve ovo?

Ako imas hg510 samo pokrenes exe [ili namestis download program da ga on pali], ako imas Huawei MT882 onda preimenuj njegov congif samo, i to je to.

Heh, ja dosad koristio Cryptload i sad rešio da isprobam JDownloader ali ne znam kako da namestim ovaj skripter da radi sa dotičnim ? Pretpostavljam da treba da namestim putanju kao external ali kako tačno ? :(

Pre neki dan sam nagovorio Stale-ta sa Emulation Galaxy foruma da napravi novu skriptu za menjanje IP adrese, ali ovaj put da ona NE ISKACE NA DESKTOP.

Lepo si ga nagovorio. ;)
Uzecemo te za pregovaracki tim sa ISP o povecanju brzina i smanjenju cena. :d:d

PS Sad ip changer radi svrseno ,)

Nazad
Vrh Dno