Šta je novo?

Novi Internet model :))

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
E, prestize me za par minuta .Bas sam hteo da otvorim thread o netgranny :d .
Ovo je najjaca fora do sada, ljudi obavezno skinite i preslusajte .

Ni meni nije smesno. Bakica nije nista razumela, sto ne znaci da je treba ismevati.

E, a mozda je mislila na internet tv :), a ovaj pojma nema :smash:

Poslednja izmena:
Meni ovde nista nije smesno, a cak mi je ovaj lik ******... I ovo nije potpun snimak, posle ima jos ali ovo nije "puna" verzija...

Poslednja izmena:
Ja ipak mislim da je groteskno sama relacija baba-internet (pogotovo na nasim prostorima, ne kazem da nema super baba :D). Ipak mislim da je smesno to sto :
1. baba ne zna sta hoce , a kamoli za sta to sluzi
2. nesporazum - baba se gubi, ne zna da se izrazi zbog gore navedenog
...
Sve u svemu , moj zakljucak .. ehh ti SBB akviziteri , sta sve naprica jadnoj babi. (mogu da zamislim: "baba mi nudimo vrhunski internet!ma fenomenalan..." )
zlo
pozdrav

Jao jadna baka, zamisljm sebe kroz jedno 50-60 godina...hocu sajbernet...a imate li vi sajbercomp???Ne ne nerazumemo se... :D loodilo
Ovo je crnjak i to bas tezak...

Ma dajte.....oni sa call centra sbb-a su teski idio+i.....inace vec par puta sam posle postavljenog pitanja (koje je inace normalno,jer jelte radim kao IT menadzer pa iole znam sta pitam :) ), cuo raznorazne bezobrazne komentare (ne pritisnu hold dugme kako valja pa mi ostane otvorena veza)....uzas.....
Zao mi ove bakice,a lik sa podrske je "kao ono ovo jebo+eeeeeeee u fazonuu samm brateeeeee (zvak,zvak,mljac).....klasican ***** kome je mesto na ulici a ne na radnom mestu......

Ma meni je bakuta smesna, zapela je kao sivonja :) ako vec ne zna ne treba da navaljuje :)

Takvih debila su puni call centri, i u SBB-u i u EUnetu i u Mobtelu i u Telekomu i uopšte u svim call centrima, jer samo ludak može da radi na takvom mestu i da ne poludi (jer je već lud, jelte :))

Imao sam par drugara koji su radili po kojekakvim call centrima i nisu dugo ostajali...

outlaw je napisao(la):
Takvih debila su puni call centri, i u SBB-u i u EUnetu i u Mobtelu i u Telekomu i uopšte u svim call centrima, jer samo ludak može da radi na takvom mestu i da ne poludi (jer je već lud, jelte :))

Imao sam par drugara koji su radili po kojekakvim call centrima i nisu dugo ostajali...

WORD :crash:

Iako ne radim u CALL-centru, moj odgovor bi bio: "Gospodjo, internet je takva tehnologija da zahteva posedovanje racunara, da bi se koristio isti."

Sada radim u p.j. koja se bavi prodajom i servisom kompjutera, cesto ljudi zovu... svasta pitaju, ali se nikad nisam u slusaliu smejao nekome, jer je jasno da je nas narod neobrazovan po tom pitanju. Nisu oni krivi sto o starijima sada niko nemisli nego se podrazumeva da racunare koriste samo mladji. To je kod nas iskrivljeno misljenje !

U svakom slucaju za bakicu ocena 5 za trud (i sama je rekla da ne barata sa terminologijom ali zna za nesto) i 1.5 ocena za momka iz teh. podrske cisto zato sto zna materiju ali je vladanje katastrofa za to mesto !

Mene samo interesuje odakle ovo na netu...Razgovori koji se snimaju ne smeju da se objavljuju. Kad se setim samo sta sam im sve rekao kad mi nije radio net 2 meseca :)

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ma meni je bakuta smesna, zapela je kao sivonja :) ako vec ne zna ne treba da navaljuje :)
Ko zna šta su joj monteri napričali (a dobro je ako nisu primili i avansnu uplatu za to) kada su joj nameštali kablovsku.

Ae dosta...

Notirano ko obozava da offtopichi :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno