Šta je novo?

Novi hard disk!

johnny_rasta

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2007
Poena
319
Šta da uzmem, koliko gb se u ovom trenutku najviše isplati... Imam (vidi se koji hard) od 320 gb...i napunih ga. A uskoro će mi trebati još dosta mesta...
Što više gb-a mi treba, ali šta je najbolje da se kupi. Recimo, iz ponude BenchHouse-a?

I kako bi npr. još 1tb disk (ili manji) radio sa ovim napajanjem i uopšte mojom konfom?

Mislio sam možda ovako nešto HDD SATA2 7200 500GB WD Caviar Blue WD5000AAKS
ili onaj na akciji od 640gb-a?

Hvala.
:)

Šta da uzmem, koliko gb se u ovom trenutku najviše isplati... Imam (vidi se koji hard) od 320 gb...i napunih ga. A uskoro će mi trebati još dosta mesta...
Što više gb-a mi treba, ali šta je najbolje da se kupi. Recimo, iz ponude BenchHouse-a?

I kako bi npr. još 1tb disk (ili manji) radio sa ovim napajanjem i uopšte mojom konfom?

Mislio sam možda ovako nešto HDD SATA2 7200 500GB WD Caviar Blue WD5000AAKS
ili onaj na akciji od 640gb-a?

Hvala.
:)

S tim napajanjem možeš da teraš bar još 20-tak diskova tako da nema brige. :)
A za storage Samsung F2 1,5 TB. Trenutno ima najbolji odnos cene i veličine. Mada se i 2 TB polako približavaju po isplativosti.

Hvala na odgovorima.

A evo recimo može ovako nešto definitivno? 1.5TB Samsung HD154UI, SATA2, 5400rpm, 32MB, F2 Eco Green ...za 9400 je. (u redu je do 10k) Može samo nešto o modelu, kakav je što se tiče buke i tako to? (nikad Samsung nisam imao)

Odličan storage disk. Tih i hladan.

Potvrdjujem. Imam ih 3X.

Nazad
Vrh Dno