Šta je novo?

Novi FarCry ili sta?

nemam dovoljno godina da bih smeo da pogledam :)

Zar net nije najpogodnije mesto da besomucno lazes? :)

Elem, FarCry Instincts je doterana verzija igre koja se radi ISKLJUCIVO ZA KONZOLE.
Prica je uglavnom ista, uz poneke obrte, nekoliko novih lokacija, raznovrsnija su vozila, neke nove mogucnosti. Eh, kako sam se samo obradovao (pa razocarao) kada sam jednom na Sky Newsu video reklamu za Instincts, uz veliko "SOON", a malo "ps2 & xbox only".

Uostalom, pogledaj na...

http://www.gamespot.com/xbox/action/farcry/preview_6124878.html

Poslednja izmena:
Doterana u kom smislu? Ako je samo za PS2 i Xbox, to se onda zove downgrade :)

Upravo tako, igra je u tehnickom smislu downgradeovana za konzole, dodati su neki interesantni multiplej modovi, mada ko zna koliko ce to biti interesantno konzolasima. No pozitivna strana toga je da vise necu citati gluposti o tome kako Halo 1/2 ima nenormalno dobar multiplej...

J****e konzole!!! :mad: Sta smo mi PC-asi bogu skrivili pa da nas kaznjava igrama za konzole.Sad nam jedino preostaje da se nadamo da ce napraviti port za PC.

Ne razumem razlog tvoje ljutnje. Pa ta igra je za pc izasla pre mnogo mnogo vremena...Meni je naprotiv drago zbog ovoga, konacno ce oni moci da osete kako izgleda jadna dobra igra, dobro odradjena, a da nije neka japanska detinjarija ili da nije trka...

filipenko je napisao(la):
Ne razumem razlog tvoje ljutnje. Pa ta igra je za pc izasla pre mnogo mnogo vremena...Meni je naprotiv drago zbog ovoga, konacno ce oni moci da osete kako izgleda jadna dobra igra, dobro odradjena, a da nije neka japanska detinjarija ili da nije trka...
Pazi kad ne mogu verovati, ali moram reci: "amen"!

Japanska detinjarija....
Jesus Fucking Christ and Virgin Bitching Merry!
Ajde malo oladi. Japosi su uglavnom ti koji prave genijalne igre. Imaju oni i mnogo skarta ne sporim ali daleko od toga da su im igre detinjarije.

Ne kazem da su sve japanske igre detinjarije, ali mnoge takve se u velikoj meri igraju, kao sto se na pcu igraju simsi, lego racer 2 i lego star wars i slicne gluposti...

Njihova politita je takva da bi zaradili vise love. Bice prodaja i za PC ali ima da sacekas.

ma konzole su za decu :) pa je i vecina igara za njih takva. nema tu nista lose, i ja sam nekad bio dete i lozio se na altred beast i onog nekog boy-a ne znam kako se svalo onaj sto roni...

@Carnex:

ne moras da "odustajes" niti da se ljutis, razmisli samo. Koliko se konzola proda "populaciji" izmedju 5 i 16 god, a koliko onima iznad 16god. ? ja bi rekao npr. 80% vs 20% . Samim tim bi i igrice najvise pravio za uzrast 12 do 17god. Znaci ne sve nego NAJVISE, samim tim i konstatacija da su jpanaci ti koji najvise igrica prave dovodi do zakljucka da im je najveci broj igara "detinjast", a to ne znaci da su te igre lose, vec da su namenjene za uslovno receno "mladju populaciju" .

Samo još kažite da je većina japanskih anima detinjasto, pa da se odmah ubijem :)

@gx-x
Samo da znas 37% PS2 konzola je prodano na ciljno trziste, 15-23 god. Sledeca starostna grupa po zastipljenosti je 24-32. Preteen grupacija je na istom nivou sa penzionerima...
Ne, to nije presek kome je prodato vec za koga je kupljeno.

Sta ti mislis da ce Xbox360 i PS3 sa realnim cenama od preko 400e biti namenjeni prvenstveno deci? Osvrni se, svet se mnogo izmenio. Konzole su odavno namenjene mladjim zaposlenim ljudima koji ih mogu priustiti a treba im beg iz realnosti koja je sve teza za podnosenje. Odmor i relaksacija.
I detinjasta grafika ne znaci detinjasta igra. NPR Dark Cloud 2 je igra sa bas takvom grafikom, hyper-cute anime look 200%. Ali je igra i te kako kompleksan akcioni rpg, daleko kompleksniji od nadasve obozavanog Diabla II, a i tezi. Kvalitet je tu negde sto je pogrdno po Dark Coud II od koga se ocekivalo da ce biti na nivou najboljih ARPG-ova sa konzola...

Poslednja izmena:
Carnex je napisao(la):
NPR Dark Cloud 2 je igra sa bas takvom grafikom, hyper-cute anime look 200%. Ali je igra i te kako kompleksan akcioni rpg, daleko kompleksniji od nadasve obozavanog Diabla II, a i tezi

Pa NFS Underground je kompleksniji rpg od Diabla, ima vise da se budzi i da se razmislja :d

Vrh Dno