Šta je novo?

Novi DivX Player

Nije loše mada je RadLight 3.03 [ R5 ] ne dostižan !!!

Pa po meni je BSPlayer broj 1 (gomila opcija, malo zahtevan), mada ja koristim RadLight (nekako mi je lepsi i jednostavniji, ali zahtevniji). MicroDVD je najmanje zahtevan, ali mi je najruzniji.
Probao sam ViPlay i mnogo mi se svidja fora sa menjanjem boja za skinove, ali je zahtevan koliko i RadLight i cesto hoce da brlja (nece da pusta neke filmove koje ostali pustaju bez problema, a i neke titlove ne vari 🙁). Inace ima lep utility za titlove (konvertovanje formata, frame rate-a....):
http://viplay.cjb.net/
Probao sam i ovaj Crystal... Nije lose, svidja mi se OSD (simpaticno reseno), ima gomilu lepih, ali (bes)korisnih filtera, najzahtevniji je od svih navedenih i ima probleme sa titlovima (gomilu nikako nisam mogao da ucitam).
ViPlay deluje obecavajuce i ako srede par brljotina definitivno ce zameniti RadLight 🙂
Mada... uvek mi naleti neki film koji nece svi da prikazu kako treba ili titl, pa se koristi alternativa i to me strasno nervira ctp;

Sasami + DivXG400 2.7 su zakon:boom:
inace bsplayer je odlican, dok cu viplay probati jer ga mnogi hvale u zadnje vreme...

Da li ste probali poljski Vplayer. Radi ko zmaj vec godinu dana, koriste ga mnogi moji prijatelji i svi su zadovoljni. Ima i podrsku za menije na srpskom. Adresa: www.vplayer.albion.top.pl

Ma MicroDVD 1.2 roola :d

OptiPlex je napisao(la):
Ma MicroDVD 1.2 roola :d

Jedna od vecih gluposti koje sam danas cuo...

Od preporucenih na ovoj temi najbolji je MV2, mada ni VPlayer nije los. RedEye nisam skidao, ali smatram da je MV2 bolji cak i od BS-a koji sam koristio dok se nisam sreo sa ovim "cehom". Ni Crystal nije los...

Crni je napisao(la):
Probao sam i ovaj Crystal... Nije lose, svidja mi se OSD (simpaticno reseno), ima gomilu lepih, ali (bes)korisnih filtera, najzahtevniji je od svih navedenih i ima probleme sa titlovima (gomilu nikako nisam mogao da ucitam).

Da li si nasao opciju za iskljucivanje OSD-a? Nervira me kad su one crne povrsine malo vece nego obicno, tj. film je manji, pa jos titl preko njega, nista se, bre, ne vidi :cuss:

Nazad
Vrh Dno