Šta je novo?

Novi Detonatori

Milos J.

Čuven
Učlanjen(a)
08.04.2002
Poena
619
...cini mi se da je ver. 43.45 .Da li novije igre(Unreal II,C&C: Generals ,Raven Shield, Splinter Cell) rade osetno bolje sa njima nego sa 41.09?

Osetno ne, ali su kao malo brzi (ono sto moze da se izmeri, 3DMark, Quake, UT2003)

Ali u svakom slucaju to nisu neke velike razlike....

Ok,hvala. Znaci,ako secka,ima da secka i tu nema pomoci. Sta mislite da je problem u konfiguraciji: Athlon XP1700+;256MB PC-133;GF4ti4200 128MB.Oce li pomoci memorija?

Jos 256MB memorije ce najbolje pomoci, a mozes da je kupis za 15-ak evra (koliko je polovni NCP).

Milos J. je napisao(la):
Ok,hvala. Znaci,ako secka,ima da secka i tu nema pomoci. Sta mislite da je problem u konfiguraciji: Athlon XP1700+;256MB PC-133;GF4ti4200 128MB.Oce li pomoci memorija?

Ma kakvo seckanje...
Njega sprecavas tako sto izbistris win! regclean i tsl i demontiras aktivne programe koji guse i dave!

dejandj je napisao(la):
Ma kakvo seckanje...
Njega sprecavas tako sto izbistris win! regclean i tsl i demontiras aktivne programe koji guse i dave!

I onda pokrenes Unreal 2 umesto ACDsee-a i uzivas u slide-show-u...

U igrama nove generacije 512mb je a must have...Bez toga nista, nikakva ciscenja registra, gasenja aktivnih programa i sl. Sve sam to isprobao i na kraju uzeo jos 256mb rama koji mi je doduse iovako trebao

Samo ti uzmi josh memorije....to anjvise pomaze

Ok, hvala na predlozima, ali mi sad opet treba pomoc.Naime, imao sam ja 512MB memorije al mi 256MB crce. Ne znam od cega,ali otkad sam stavio XP1700+ ploca(Aopen AK73a pro) mi cesto pri podizanju prijavljuje:"Your memory may have a problem" (dr. Voice) a to resavam restartovanjem. Kad mi je crkla stara memorija(NCP-kupljena kad je bio onaj ogromni pad cena-septembar 2000. ili 2001.) ovi u servisu su je izvadili i stavio sam Windows XP(ranije sam imao 98) ali izgleda da ciscenje nije skroz pomoglo- jos mi se ponekad desava da prijavi problem sa memorijom i ponekad se uglavi, ali retko. Koju memoriju da kupim(sto se mene tice, moze i polovna,samo da ne crkava) ?

P.S. Pre nego sto mi je crkla memorija cesto se glavio komp i ja sam jednom stavio u biosu memory Dram timing (ili nesto slicno) na Turbo tako da je mozda zbog toga crkla.

Nuc je napisao(la):
Aj neka neko postavi link

Za sta link, za drajvere? Pa imas neke i u benchmark download sekciji, a sve verzije Detonatora imas na www.guru3d.com

Ja sam mislio na nesto ovako ... pa samo kliknes i pocnes
da se ljudi ne muce da traze

ftp://download.nvidia.com/Windows/43.45/43.45_win2kxp_english.exe

Milos J. je napisao(la):
o pri podizanju prijavljuje:"Your memory may have a problem" (dr. Voice) a to resavam restartovanjem.

i stavio sam Windows XP(ranije sam imao 98) ali izgleda da ciscenje nije skroz pomoglo- jos mi se ponekad desava da prijavi problem sa memorijom i ponekad se uglavi, ali retko. ) ?

P.S. Pre nego sto mi je crkla memorija cesto se glavio komp i ja sam jednom stavio u biosu memory Dram timing (ili nesto slicno) na Turbo tako da je mozda zbog toga crkla.

Ti imas problm, ali to nije samo memorija, vec WINDOWS XP.

Pazi, ja imam isti komp kao i ti i imam Milenijum. Mngi ga pljuju, ali meni radi. Ipak, i to je microsoft SMECE kao i svi windowsi. nove igre rade bez problema, ali ne diivljam sa rezolucijom vec se drzim na 1024. Memorija moze biti proberm, ali probaj sa drugim proizvodjacem-i sa novim windowsom.

Nazad
Vrh Dno