Šta je novo?

(novi) Detonatori 52.16, utisci???

zaghy

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
609
Pre desetak dana sam skinuo najnovije drajvere, instalirao ih i grafička je počela skroz da se tripuje, MP2 je počeo da izbacuje svakih par minuta, MotoGP2 je počeo da secka kao lud, tako da sam se vratio na 45.23 verziju, pošto ni za neko vreme nisam uspeo da nateram grafičku da radi bez problema.

Interesuje me da li je još neko probao ove drajvere i da li ima problema ili je kod mene nešto drugo u pitanju. Inače u pitanju je MSI GF2 MX400 na Soltek KT266 ploči.

Pozdrav ...

Skinuo ja, doduše one "hakovane" (StarStorm 52.16xq) i nemam nikakvih problema, karta je TI4200.

"hakovani" (StarStorm 52.16) su majka !!!
Kod mene razbijaju sa GF2 GTS... MOHAA B. ubrzala ohohooo uz lepse texture i sliku za nepoverovati ! ( u odnosu na 44.03 ), isto se desava i sa VIETCONG ...
Topla preporuka ... instaliraj ih !

Sta ce to tebi na toj karti, ozbiljno?

Mlado meso na stare kosti! Jes' da drajveri podrzavaju sve jos od rive, al vrati im cifru malo unazad, sto bi bolje pasovalo tvojoj kartici.

@Mare
@sarevokbg

No way!
Ovako dobru sliku uz to i dobre performanse nisam osetio jos od vremena pojave Wicked drivera za Voodoo kartice. Strava !
Drajveri odlicno rade i nemam nameru da ih menjam.

Hej,
skinuo sam ove StarStorm, i oni zasad rade OK.

BeastMaster je napisao(la):
Skinuo ja, doduše one "hakovane" (StarStorm 52.16xq) i nemam nikakvih problema, karta je TI4200.

Ej beast daj baci mi link za hakovane drajvere, da vidim kako ce moj klokovani gf3 da se ponasa...

Aje Beast daj link da li ima vise poena u 3DMarku???

Sa ovim ForceWare 52.16 imam manje poena u 3DMarku nego sa prethodnom verzijom 44.XX (nisam siguran kojom). Probacu StarStorm pa cu javiti...

pozdrav (D)

3D Mark nisam proveravao...

http://www.guru3d.com/forum/showthread.php?s=1ded72d9ec51d3b3ba70694c3d5ec982&threadid=67693

Pozdrav

Posto sam u ovome totoalni laik molim vas da mi objasnite...skinuo sam hackovane 52.16 drajvere ali ne znam kako da ih instaliram,u njima nema setup fajla tako da ne znam sta da radim...i da,kada sam hteo da startujem skinutie drajvere nisam mogao ni sam jednim programom da ih startujem...ako to nesto znaci..

ICE je napisao(la):
Posto sam u ovome totoalni laik molim vas da mi objasnite...skinuo sam hackovane 52.16 drajvere ali ne znam kako da ih instaliram,u njima nema setup fajla tako da ne znam sta da radim...i da,kada sam hteo da startujem skinutie drajvere nisam mogao ni sam jednim programom da ih startujem...ako to nesto znaci..

Start>settings>control panel>display>settings>advanced>adapter>properties>driver>update driver>Instal from a list or specific location>next>Don't search>I will choose driver to install>next>have disk i naviguj pomocu browse tamo gde si otpakovao drajvere (recimo C:\NV), klikni na *.inf file (jedini koji ce i biti vidjiv u tom direktorijumu i posle ako k*nja da drajveri nisu sertifikovani samo klikni misem na Continue anyway. Toliko, uf :)

Nazad
Vrh Dno