Šta je novo?

NOVI detonatori 28.90!

Bane-Nis

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2000
Poena
660
Za one koji nemaju ili neznaju da su izasli.
Mozete ih naci (kao i sve predhodne verzije) na ovoj adresi ;)

Chemu taj refresh rate fix... ja nikada nisam imao problema sa tim... Jel to samo u XP-u ili...?

BTW, detonatori su bolji od 28.30... 3DMark je isti (22 poena vise) ali Q3 i RtCW rade 5-6% bolje... a sada se i igraju Q3 based igre, zar ne?

Kad smo vec kod detonatora...
Imam Eagle GF3 i sa svim detonatorima > 23.30 se desava da se kompjuter blokira (ukoci skroz) cim se inicijalizuje bilo koji 3d API. Jel imao jos neko tih problema, ili ako neko zna o cemu se radi?

byMaX je napisao(la):
Chemu taj refresh rate fix... ja nikada nisam imao problema sa tim... Jel to samo u XP-u ili...?

U Windowsu XP igre imaju minimalno osvezavanje odnosno 60Hz, ukoliko se ne instalira doticni refresh rate fix. Meni nije jasno kako je uopste neko mogao da napravi operativni sistem sa ovakvom greskom. To se desava i sa nvidia karticama ali i sa ati!!! Problemcic se jednostavno otklanja, ali ponovo mi nije jasno kako se potkrala takva greska, a zamislite nekog coveka koji je nov u svetu kompjutera i koji moze da osteti vid i da dobije glavobolje od toga.

cudi???

a zar tebe jos uvek cude stvari koje izbaci Microsoft u prodaju??? mene tu vise nista ne moze da iznenadi i zacudictp;

byMaX je napisao(la):

isto vazi i za win2000. to bi ti trebao najbolje da znas....

Znam ja kako izgleda taj problem, samo, ja nisam imao problema sa njim jer ne koristim Win2K i WinXP, pa sam pitao da li se nekome to desava i pod Win9x.... BTW, 28.90 je sredio malo performanse za GF4MX kartice... :) Video sam na uporednom testu na guru3d-u...

evo ja imam win2k i recite mi kako da sredim problem? jel radi taj refresh rate fix na 2k?

Stalin je napisao(la):
evo ja imam win2k i recite mi kako da sredim problem? jel radi taj refresh rate fix na 2k?
Radi, ali moras da skines drajvere koji ga podrzavaju.

Postoje 28.32 koji ne podrzavaju i modifikovani 28.32 koji podrzavaju, tako ta samo pazi koju varijantu skidas...idi na npr. http://www.guru3d.com/files/ , gde lepo pise pa ne mozes da se zeznes.

Nazad
Vrh Dno