Šta je novo?

Novi Creative Zen

Void

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2005
Poena
304
http://www.anythingbutipod.com/archives/2007/08/zen-creatives-latest.php#more

Pricing and Availability
The Creative ZEN will be available in Singapore next month in 4GB, 8GB and 16GB models, at retail stores including The CREATIVE Stores at Marina Square, Plaza Singapura and International Business Park and the online store at sg.store.creative.com at the suggested retail prices of S$249.00, S$349.00 and S$499.00 respectively.

Baš dobro izgleda, nego se pitam šta podržava od kodeka...

Kakav ipod kakav zen kakvi bakrachi, ceka se sony ericsson w960 :)
mp3 plejeri ce postati potpuno obsolete u blizoj buducnosti...
Integracija i minijaturizacija:)

Poslednja izmena:
Ko je spomenuo problem napajanja? :)

Ok, mozda i nije nekome. Ali, posto ce verovatno kod nas da kosta ko iPod Video 30GB, ne vidim zasto bi se uzeo Zen

Nece da kosta, pogledaj cijene u USA i vidjeces da su nize od IPOD-a. Na ovu najvecu verziju staje cirka 80 dvosatnih filmova u 320x240 (rezolucija ekrana)... malo li je :)
poz.

hah na pitanje zasto uzeti zena naspram ipoda, jedino mogu konstatovati da taj neko nije ima zen-a ;)

pa cak i ovaj konkretan model, po specs je mnoogo bolji od ipoda video 30 gb, da ne pominjem vision M...

ja sam stao u red za ovaj, jos samo kad bih znao preciznije kada ce biti dostupan...

iPhone je potpuno nezreo i bagovit do bola. Ljudi imaju stravicnih problema a neki od njih su neresivi tako da rade automatsku zamenu aparata.
Videcemo kako ce SE da uradi posao...

Gde se to spominje? Za ovih 2 meseca, jako malo takvih review-a sam procitao.

Baš dobro izgleda, nego se pitam šta podržava od kodeka...

Video Playback Formats: MJPEG, WMV9, MPEG4-SP3, DivX3 4/5 and XviD3
Audio Playback Formats: MP3, WMA, AAC4 (.m4A), WAV (ADPCM), Audible 2,3,4

Jel to znaci da ne podrzava MP4? :) :d

Poslednja izmena:
Video Playback Formats: MJPEG, WMV9, MPEG4-SP3, DivX3 4/5 and XviD3
Audio Playback Formats: MP3, WMA, AAC4 (.m4A), WAV (ADPCM), Audible 2,3,4

Jel to znaci da ne podrzava MP4? :) :d

daaaaaaaaaaaa, pravi MP4 plazer :d:d:d:d

sto se iphone-a tice za mene je jedno veliko razocarenje izazvano silnim restrikcijama koje je Apple nametnuo korisnicima toga telefona. Nisam siguran, ali mislim da ce giganti telefonske industrije veoma brzo da "samelju" Appleovog ljubimca.

Gde se to spominje? Za ovih 2 meseca, jako malo takvih review-a sam procitao.

Spominju ljudi koji ga imaju i sto je jos vaznije u servisu koji se bavi "odrzavanjem" korisnika su prestali da popravljaju vec samo zamenjuju telefone. Oni su tek na pocetku svoje learning curve. Moja koleginica ih je zvala i nakon prelistavanja poznatog spiska problema uvideli su da njen iphone ima neki sasvim nov problem. Ona je poslala telefon i nakon 7 dana su joj javili ne ne znaju sta je uzrok problema i da nisu u stanju da ga poprave pa ce samo da urade zamenu...
Dalje, imali smo neku prezentaciju na faxu i za 45 minuta se zakucao 4 puta tako da je moralo da radi on/off.
Ne bih voleo da se ovo sad pretvori u "Broz ne voli iphone" jer sam ja bio pri u redu za njega ali sam odustao i sad cekam W960 iz vise razloga a jedan od njih je wifi...

Koliko ljudi to spominje?

Ja sa druge strane pratim vesti o njemu (kao i review-e) i vrlo malo njih se zali, a mnogi ga hvale. Koliko tek stvari mogu da kazem za Motorole, Nokie i sl. telefone. Koliko li posla imaju njihovi serviseri?

I ako ga zamenjuju, sta je tu problem? Ne verujem da apple ima toliki uticaj da niko ne prica o tim ogromnim defektima. Sve se to jako brzo rasiri internetom.

Ako je imala neke probleme, prva serija ce i ovako uskoro biti rasprodata.

Poslednja izmena:
Koliko ljudi to spominje?

Ja sa druge strane pratim vesti o njemu (kao i review-e) i vrlo malo njih se zali, a mnogi ga hvale. Koliko tek stvari mogu da kazem za Motorole, Nokie i sl. telefone. Koliko li posla imaju njihovi serviseri?

I ako ga zamenjuju, sta je tu problem? Ne verujem da apple ima toliki uticaj da niko ne prica o tim ogromnim defektima. Sve se to jako brzo rasiri internetom.

Ako je imala neke probleme, prva serija ce i ovako uskoro biti rasprodata.

Evo procitaj ovu sprdnju za pocetak...
Zasto nigde ne pise? Pa imaj u vidu da se iphone prodavao za $600 i da ka nisu kupovali dokoni bubuljicavi tinejdzeri koji su po ceo dan na netu i nemaju nista pametnije da rade.
To je velika suma i u tom prvom naletu su kupovali stariji ljudi koji nemaju potrebu i naviku da pisu o tome. Jedna zena a je kupila medju prvima i za dva meseca kod nje je bio dve nedelje...

http://www.cnn.com/2007/TECH/ptech/09/06/apple.price.cut.ap/index.html

http://www.cnn.com/2007/TECH/biztech/09/06/apple.iphone.ap/index.html

PS kad vidim ovog Stevu ovako ofucanog i neobrijanog nemam reci.....

looooooooooooooooooooooooooooooooooooool
"If they told me at the outset the iPhone would be $200 cheaper the next day, I would have thought about it for a second -- and still bought it," said Andrew Brin, a 47-year-old addiction therapist in Los Angeles. "It was $600 and that was the price I was willing to pay for it."

Evo procitaj ovu sprdnju za pocetak...
Zasto nigde ne pise? Pa imaj u vidu da se iphone prodavao za $600 i da ka nisu kupovali dokoni bubuljicavi tinejdzeri koji su po ceo dan na netu i nemaju nista pametnije da rade.
To je velika suma i u tom prvom naletu su kupovali stariji ljudi koji nemaju potrebu i naviku da pisu o tome. Jedna zena a je kupila medju prvima i za dva meseca kod nje je bio dve nedelje...

http://www.cnn.com/2007/TECH/ptech/09/06/apple.price.cut.ap/index.html

http://www.cnn.com/2007/TECH/biztech/09/06/apple.iphone.ap/index.html

PS kad vidim ovog Stevu ovako ofucanog i neobrijanog nemam reci.....

I sta sad ovo ima veze sa samim iPhone-om? Koliko puta sam tako "pogresio" i kupio neki proizvod prerano, ali mi niko nije kriv. I lepo covek kaze, ako cekas nikada neces ni kupiti neku stvar.

Citam sad i na b92 komentarima, gde neko pise da su njegove dve drugarice pocele da gube kosu u isto vreme i to je mozda zbog iPhone-a (?!).

Vraticemo se ako treba na ovaj topic sledece godine i videcemo sta ce biti na kraju.

Poslednja izmena:
Itekako ima veze ali nema veze :)

Tebi srecno sa iphonom i napisi utiske....

Jel neko do sada imao srece da pogleda Creative Zen?

Od sada samo zaseban MP3 player! :)

W810 je otisao bye bye... :D

ima li neko info kada ce ovaj avion od playera doci u SRB?

pa zar nije vec "stigao" - pyramid shop ga ima u cjenovniku?

Nazad
Vrh Dno