Šta je novo?

Novi Comp do 1000-1100 eura

mant3ra

Slavan
Učlanjen(a)
27.07.2006
Poena
319
Moze neko da prfeporuzi neki dobar pc za rad na 3D Programima (cinema 4d) ali i za games za oko jedno 1000-1100 eura...

da ima neki dual core procesor 64bitni ako je moguce za cenu i ako moze ddr2 min 1gb.

milim da nece moci ali sta da se radi...
posto sam malo out date sa hardwareom zato trebam pomoc,,,

posto cu raditi sa 3d grafikom odlucio sam se za ovaj monitor:
Samsung 19 940BF !!389,40 €!!

aliu je ipak malo skup u odnosu na ovu cenu na stranom sajtu:
Kod:
http://www.cdw.com/shop/products/default.aspx?edc=954941

zato vas molim da posaljete konfige ovde...,ali i da napisete cenu pored,,,

10000x hvala :)

Pa recimo ovako nesto:
CPU: Pentium D 930 ~ 190 evra
Ploca: ASUS P5LD2 ~ 110-115
RAM: 2x512 Kingmax DDR533 ~ 85
Grafika: 7600GT ~ 185
Napajanje: LC6550G ~ 52
HDD: Seagate SATA2 250 GB, 8mb ~ 90
Kucjiste i ostalo izaberi po ukusu, a taj monitor sto si izabrao ima da se nadje i za 20-ak evra manje ;)

ok hvala na odrovoru ali nastavite da dodajete konfiguracije koje mislit6e da su najbolje za tu lovu....

ali mene pre svega zanima dali nekako mogu da uglavim neki dual core 64-bitni procesor + ddr2 memoriju ne manje od 1gb ....

pa me zanima tali moze za tu cenu nesto da se sastavi....

malo sam gledao net i video sam jedan cool procesor (ili ja tako milsim samo :p)

AMD Athlon 64 X2 3800+
Kod:
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103735

ali nisam neki expert i neznam dali ovaj procesor ide sa ddr2 memorijom...?

ako ide mozee li neko da vidi kolika je cena u SRbiji i posalje ostale komponente...

i secam se da sam video neki intel dual core 3.2 ghz (ali nisam primetio da je 64-bitan) ....koji sam siguran da podrzava ddr2 pa se pitam kolika je cena i koji je vec bolji amd ili intel...?

AMD је скоро скрес'о цене својих процесора тако да је боље да сачекаш да то појефтињење стигне до нас, ако ти није хитно још боље би било да сачекаш једно ~месец дана док стигне Core 2 Duo који ће бити далеко боља куповина.

Poslednja izmena:
pa necu valjda mogu sacekati mesec dana ili 2 jer i onako je leto...ali posto sad i mam lovu bojim se da nece oan toliko cekati koliko bi ja cekao :)

(i video sam dandas negde da je AMD na vecinu procesora snizio cene do cak 50% dali je to tacno i dali su ovde u srbiji "POSTENI" i dali ce i oni sniziti cene za toliko jer ppo iskustvu znam da ovde sve sa zakasnjenjem dolazi i da je sve za oko 30-40 skuplje od cena komponenti drugde u svetu kao na primer ovde:
)

unapred zahvalan.!

mant3ra je napisao(la):
ok hvala na odrovoru ali nastavite da dodajete konfiguracije koje mislit6e da su najbolje za tu lovu....

ali mene pre svega zanima dali nekako mogu da uglavim neki dual core 64-bitni procesor + ddr2 memoriju ne manje od 1gb ....

pa me zanima tali moze za tu cenu nesto da se sastavi....

Pa to sto sam ti sastavio je dual core procesor sa 64-bitnim instrukcijama i 1Gb DDR2 memorije!

Vrh Dno