omnik je napisao(la):Sto se teme tice, pojma nemam Minja o cemu parlas?! Ja imam 9200 i sve ali ponavljam, sve igre koje sam probao rade. Homeworld 2, Tony Hawk 4, NFSU, PES3, NBA 2003/2004, Rally Trophy, Colin 3, Rally Masters i Jedi Academy imam trenutno instalirano. Ako ti to nije dovoljan reper... 😱
omnik je napisao(la):Musko? Tesko! "Prezadovoljan" itd.
Sto se teme tice, pojma nemam Minja o cemu parlas?! Ja imam 9200 i sve ali ponavljam, sve igre koje sam probao rade. Homeworld 2, Tony Hawk 4, NFSU, PES3, NBA 2003/2004, Rally Trophy, Colin 3, Rally Masters i Jedi Academy imam trenutno instalirano. Ako ti to nije dovoljan reper... 😱
PS. I max payne 2 sam presao sa ovom karticom i pritom mogu reci da isti izgleda bolje na ATI-ju. Narucito bullet-time a tu je i ogledalo :mrgreen:
Minja je napisao(la):...
Umes li ti da citas? 8500 se ponesto razlikuje od 9200. Necu uopste da diskutujem vise - bespredmetno je. O low end radeonima imam misljenje koje sigurno necu promeniti.
Minja je napisao(la):...
Ovo je trebalo da bude jedna moderatorska sala je li ?
Umes li ti da citas? 8500 se ponesto razlikuje od 9200. Necu uopste da diskutujem vise - bespredmetno je. O low end radeonima imam misljenje koje sigurno necu promeniti. Posetite Rage3D forum.
Goxy je napisao(la):Moze li neki da mi objasni sta donosi ¨SmartShader¨posto je po defaultu setoban na ¨NoEffects¨.Sta donosi kad se ukljuci i jel zakida na performansama kad je ukljucen?
Minja je napisao(la):@Vince: pa nemaju svi 9500 + pa da im nije vazno.
Minja je napisao(la):Ljudi treba da znaju da je neko imao problema i da malo obrate paznju.
Minja je napisao(la):Ima jos dosta ljudi koji smatrau da je radeon 8500 dobra kupovina
strange!MAD_MUzzY je napisao(la):? Tenebrae mi je radio jos od 3.4 catalista? I ima bump mapinga ali TrueForm nije radio cak ni sa patchom.
Inace, meni i dalje u Wolfenstain-u nece da radi TureForm kako treba, tj. nece da radi uopste :mrgreen: .
Nedjo je napisao(la):...
strange!
koju verziju Tenebrea imas!? meni je ovo prva koja je radila na ovom mom quakeu (onaj sto je spakovan na 25 mega)? Koji pach za tenebrae? 🙄
Minja je napisao(la):Ovo je trebalo da bude jedna moderatorska sala je li ?
Minja je napisao(la):Ja jesam mozda preterao generalizujuci probleme sa 8500 i prebacujuci ih na sve low end radeone, ali nemoj biti iskljuciv jer nemaju svi novca za kartice od preko 150 eur.
Minja je napisao(la):BTW molim te da se ne javljas vise sa misljenjima u vezi sa low end kartama. Ti takve karte nisi nikad imao u masini (na tvoju srecu) - nisi silazio iz visoke ili visoke-srednje klase kartica. Licnog iskustva sa njima nemas. Znamo se dugo pa to mogu da tvrdim.
Minja je napisao(la):I posalji jedan post van perioda 9 - 16h ctp; :mrgreen:
Nedjo je napisao(la):Ono sto "cetvorka" donosi u odnosu na "trojku", a sto je veoma vazno jeste da sada na ATi karticama (barem na RV360 - provereno) radi Quake 1 Tenebrae! Doduse nema bumpappinga, ali zato ima TrueForma!
Generalno, ATi je znacajno unapredio OpenGL sa novim drajverima, mada svega 2,5 fps vise u Q3A mozda i ne govore o stepenu unapredjenja!
U 3DMarku03 nikakvih promena nema! generalno D3D nije nista unapredjen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari