Šta je novo?

Novi broj MOBKOM-a

RUS

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2001
Poena
619
Mozda i nije mesto da se o ovome ovde razgovara, ali ...
Kupio sam novi broj Mobkoma (br. 19) i ustanovio da u casopisu fali osam strana (67-84) i to bas moje omiljene rubrike o audio-video uredjajima.
Da li je jos neko kupio ovako osakacen casopis ili sam samo ja te srece?

Pozdrav

RUS je napisao(la):
Mozda i nije mesto da se o ovome ovde razgovara, ali ...
Kupio sam novi broj Mobkoma (br. 19) i ustanovio da u casopisu fali osam strana (67-84) i to bas moje omiljene rubrike o audio-video uredjajima.
Da li je jos neko kupio ovako osakacen casopis ili sam samo ja te srece?

Pozdrav

Pa trazi da ti zamene, ili zovi/"e-mail - uj" redakciju. Ako nece da ti daju novi, iskuliraj ih i nemoj vise da kupujes taj casopis.

Mada ko ih izdaje i ko se najcesce nalazi na naslovnoj, ne bi mi palo na pamet da uopste uzmem u ruke taj casopis, a kamoli da dam pare za to... :)

Ja takve casopise ne kupujem iz principa, jer ne zelim da se razbolim kada vidim sta sve ima unutra :D :D :D

bas mi je zao

B]Bas mi je zao sto neces procitati gluposti Dejan V Veselinovica i kompanije[/B]

Ako ti je to omiljeni casopis....[

Re: bas mi je zao

milivoje je napisao(la):
B]Bas mi je zao sto neces procitati gluposti Dejan V Veselinovica i kompanije[/B]

Nigde nisam napisao da mi je to omiljeni casopis vec da deo koji fali u casopisu je onaj koji najradije citam. Casopis kupujem povremeno jer im se cesto desava da pisu jedno te isto (mada se to desava i u racunarskim casopisima).
Ne znam o cemu je pisao Dejan Veselinovic u casopisu, ali definitivno da on nikada nije pisao gluposti. Covek sasvim sigurno nije opstao u ovom poslu (pisao je i za domace i strane casopise i sajtove) zato sto je pisao gluposti.

Pozdrav

Re: bas mi je zao

milivoje je napisao(la):

Nigde nisam napisao da mi je to omiljeni casopis vec da deo koji fali u casopisu je onaj koji najradije citam. Casopis kupujem povremeno jer im se cesto desava da pisu jedno te isto (mada se to desava i u racunarskim casopisima).
Ne znam o cemu je pisao Dejan Veselinovic u casopisu, ali definitivno da on nikada nije pisao gluposti. Covek sasvim sigurno nije opstao u ovom poslu (pisao je i za domace i strane casopise i sajtove) zato sto je pisao gluposti.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno