Šta je novo?

Novi benchmark program (AMD N-Bench 3.0!)

• Začetnik teme Začetnik teme Stator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Stator

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2002
Poena
650
Neke karakteristike programa:

About N-Bench 3.0

N-Bench is a Benchmark program that is capable of CPU performance and displaying 3D graphics. It consists of a "Demo mode" that plays back beautiful 3DCG movies and a "Benchmark mode" that measures CPU performance. Read this file carefully before using N-Bench.

Special Features

New 3DCG engine based on Microsoft DirectX 9.0 technology.
All 3DCG, music, and special effects are renewed.
"Speed Bench", measure the time to complete the task.
Corresponds to 3DNow! Professional technology and SSE2 instruction of the Intel Pentium 4.
4 CPU benchmark test which is not influenced by the graphic performance.
4 3D benchmark test which work on XGA.
Working Environment

Computer equipped with the 1GHz AMD Athlon processor or 1GHz Intel Pentium III processor or greater
Microsoft Windows XP
Microsoft DirectX 9.0 or later (required)
Free 128MB RAM or more (required)
Color Display with 1024*768 pixels (required)
150MB of hard disk space or more (required)
DirectX 9.0-compatible video card with 3D accelerator function with 32MB VRAM or more (required)
DirectX 9.0-compatible sound card
Recommended Environment
AMD Athlon XP 2800+ processor or greater
256MB RAM
Microsoft DirectX 9.0a or later
nVIDIA "GeForceFX" GPU based video card or ATI RADION 9500, with 32 MB VRAM or more
Creative Technology Ltd. "Sound Blaster Live!"

Ima li buducnosti za ovako nesto??

Program je skoro 70 mb evo linka za download http://pc.watch.impress.co.jp/docs/2003/1128/amd.htm

MAD_MUzzY je napisao(la):
... samo se pitam sta im znaci da u benchmarking programu napisu Recomended system?

Ajde dajte link pa da ga probamo.

Nemam pojma. Verovatno treba da se ima ta masina da bi se glatko gledala animacija. Jer cak i 3d mark-u pise Recomended CPU 1000MHz +.....

Kokos je napisao(la):
Program je skoro 70 mb evo linka za download http://pc.watch.impress.co.jp/docs/2003/1128/amd.htm

Pa jesi li probao da skidas sa navedenog linka.
rotfl.gif
:d:d

Ma jedva sam se snasao tamo gde da kliknem da skidam,inace skinuo sam program okacicu kasnije rezultate bas da uporedimo.

Da li je to nastavak onog programa koji kaze da ja stari athlon na 500MHz brzi od Coppera na 800MHz🙂

p.s.Program je smesan(prethodne verzije) i njegove rezultate ne treba shvatati ozbiljno.Jedino mozete da se hvalite kako sa prastarim thunderbirdom pobedjujete p4 na 1GHz visem taktu...sto je smesno🙁

Bas me zanimaju ovi rezultati iz Amd testa.Ajde ako je neko skinuo nek okaci cisto da uporedimo.Evo mojih rezultata.

Kokos je napisao(la):
Bas me zanimaju ovi rezultati iz Amd testa.Ajde ako je neko skinuo nek okaci cisto da uporedimo.Evo mojih rezultata.

Slabo je to, bez 3.500 nisi ni trebao da kacis. :crash: :d:d

Aca je napisao(la):
...

Pa jesi li probao da skidas sa navedenog linka.
rotfl.gif
:d:d

Imas gore levo padajuci meni, odes na UK ili bilo sta normalno i "vozi" :boom:
Jos bolje, ispod ljubicastog okvira ima naslov koji pocinje "N-BENCH 3.0....", i to je to

Vladd je napisao(la):
...

Imas gore levo padajuci meni, odes na UK ili bilo sta normalno i "vozi" :boom:
Jos bolje, ispod ljubicastog okvira ima naslov koji pocinje "N-BENCH 3.0....", i to je to

Fala Vladd, snadjoh se, ali ne bi nesto da ga skidam 3 1/2 sata od kuce, scekace ponedeljak i skidanje u firmi. Nema smisla zuriti. ;P :mrgreen:

Reklo bi se da je AMD favorizovan.

Setup:
Barton 2.3Ghz 1.85v (11.5x200)
2x512MB OCZ PC3500 Premier Series @ CAS2 3-3-6 200Mhz 2.9v
GeForce4 Ti4200 @ 300/600

Paradigma je napisao(la):
Reklo bi se da je AMD favorizovan.
U testu koji je pravljen za AMD, i jos na sve strane sevaju logoi AMD-a i Athlon XP-a?

Nemoguce!!! :beat: :d

Aca je napisao(la):
...

Fala Vladd, snadjoh se, ali ne bi nesto da ga skidam 3 1/2 sata od kuce, scekace ponedeljak i skidanje u firmi. Nema smisla zuriti. ;P :mrgreen:

Ima nas razmazenih koji su zakacili kablovski modem, pa zaboravili muke telefonske. cheers

Ovaj test se u potpunosti oslanja na CPU (i to AMD - naravno :d )

Nazad
Vrh Dno