beyondtime
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2014
- Poena
- 245
Kakve sve ljudi imaju zahteve covece...
ne iskljucuje. samo ja vecinu pojmova na internetu iz IT sfere pronalazim u obliku engleskog jezika. a kad imas Clan i VIP Member je nekako.... neprofesionalno@illidan Ako je IT forum to isključuje srpski ili šta? ccc
Ja i nisam nešto oduševljen izgledom, mnogo mi bre ovo šareno, ali dobro. Nadam se da su bitnije promene ispod haube.
A moj zahtev?Nick koji si tražio je od banovanog člana. Just sayin.
Nestao je u masovnoj čistki notifikacija koje su se prenele sa starog foruma. Zato ti je Kutija rekao da pošalješ ponovo (mada moraš da sačekaš neko vreme, video sam screenshot). Ako ti je hitno, pošalji privatnu poruku Kutiji. Svakako samo admini mogu da menjaju nickove na forumu.A moj zahtev?
Objasnjeno je na prethodnoj strani, vidi post od 4:15 ili podforum Prijava problema i bagova.Četiri različite IP adrese imam sa različitih izvora konekcija, jednu ipv6 i tri ipv4 - tipa 2a01:cb16:2038:b5:aeab:bb78:xxxx:xxxx, 92.184.xxx.xxx, 93.23.xxx.xxx i 37.175.xxx.xx, svuda je captcha. Samo mi bench forum traži proveru, nijedan drugi sajt/forum i kao što rekoh počelo je malo nakon najave upgrade-a. Kao da je blacklisted ceo region FR, probao sam druge zemlje preko TunnelBear VPN i tad ne izlazi captcha. Ne razumem se dovoljno u materiju. Ko je blacklistovao šta tu, jer mi DNSBL provera prolazi svuda kao ok osim za neki noptr.spamrats.com.
Barem se pojavio PWA.
Ja sam tražio da se poolmaker promeni u Poolmaker. Nije hitno, razumem da je trenutno gužva i ima hitnijih poslova za obaviti.Nick koji si tražio je od banovanog člana. Just sayin.
Ono sto defintivno nije moguce da se svima svidi novi forum kakav god da je .Da li sam ja jedan od retkih kome je prosli bio bolji.
izvinjavam se ako sam dosadan... proverih i videh da je banovani clan sa nickom u kome je razmak.Nick koji si tražio je od banovanog člana. Just sayin.
Kad odeš na nečiji profil, stoji konfiguracija u about delu.Moze li se neko smilovati i odgovoriti da li ce biti vracena opcija prikaza PC konfiguracija clanova?
Objasnio sam u temi o problemima šta je razlog. Zamoliću te da se strpiš još dan-dva pa ćemo malo olakšati restrikcije.Četiri različite IP adrese imam sa različitih izvora konekcija, jednu ipv6 i tri ipv4 - tipa 2a01:cb16:2038:b5:aeab:bb78:xxxx:xxxx, 92.184.xxx.xxx, 93.23.xxx.xxx i 37.175.xxx.xx, svuda je captcha. Samo mi bench forum traži proveru, nijedan drugi sajt/forum i kao što rekoh počelo je malo nakon najave upgrade-a. Kao da je blacklisted ceo region FR, probao sam druge zemlje preko TunnelBear VPN i tad ne izlazi captcha. Ne razumem se dovoljno u materiju. Ko je blacklistovao šta tu, jer mi DNSBL provera prolazi svuda kao ok osim za neki noptr.spamrats.com.
Barem se pojavio PWA.
To sam "smislio" u 3 ujutro, promenićemo jer se ni meni ne dopada.nice, treba malo privikavanja.
Kutija samo par pitanja, vidim ovo ispod nicka Član, Novajlija i onda VIP Member, moze li nekako sve na engleskom, IT je forum... ili ko zeli na SR nek prebaci forum na SR.
i drugo moze samo avatar u krugu? ne moze kvadrat?
Pošalji mi PM.A moj zahtev?
Konfiguracija je dostupna u okviru profila. Dropdown kakav smo ranije imali nije dostupan i sumnjam da će biti. Takođe taj deo profila će biti promenjen jer je pavljen u vreme kada si imao samo PC i možda još nešto sa strane, sada je situacija malo drugačija i planiram da proširim taj deo u skladu sa trendovima današnjice. Strpljenja molim.Moze li se neko smilovati i odgovoriti da li ce biti vracena opcija prikaza PC konfiguracija clanova?
Trenutno je podešeno 25 postova po strani, tšo je 5 više u odnosu na stari forum ako se ne varam. Mislim da to nije baš toliko velika razlika.I meni se sviđa kako radi i kako izgleda, ono što mi smeta će se rešiti u hodu (pre svega mislim na haotičnost dela sa "šta da kupim?" temama). Jedino bih voleo da je broj postova po stranici manji.
Al svakako je jednostavnije bilo kad mozes to da vidis bez ucitavanja nove stranice (link od profila nekog clana).Kad odeš na nečiji profil, stoji konfiguracija u about delu.
Dobro misliš.Trenutno je podešeno 25 postova po strani, što je 5 više u odnosu na stari forum ako se ne varam. Mislim da to nije baš toliko velika razlika.
Objasnjeno je na prethodnoj strani, vidi post od 4:15 ili podforum Prijava problema i bagova.
Objasnio sam u temi o problemima šta je razlog. Zamoliću te da se strpiš još dan-dva pa ćemo malo olakšati restrikcije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari