Šta je novo?

Novi AVP

starac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2005
Poena
515
Ili nešto slično?

http://www.megagames.com/news/html/pc/gearboxchiefspillsnewaliensgamedetails.shtml

Description
Actually, Gearbox chief Randy Pitchford did not reveal much more than that players will take the role of a Colonial Marine, with the storyline playing out from the Colonial Marines' perspective.

However, Sega has said previously of the Alien FPS that it "will retain the atmospheric look and feel of the original films while leveraging next-generation technology to create an entirely new interactive Alien experience".

Sega also has Obsidian Entertainment (KOTOR II and Neverinwter Nights 2 ) developing an Aliens RPG.

There are still no details about the Aliens RPG, but the Aliens FPS is scheduled for release in 2009, when it'll appear on PC, Xbox 360 and PS3.

FPS baziran na filmu Alien, no izgleda da ćemo dobiti i RPG Aliens!?

alien.gif

Poslednja izmena:
Starac, zasto ti je naslov "novi AVP" kad se predator nigde ne spominje? Naravno, i ovo je sjajna vest, ali sam stvarno pomislio da cu opet moci da masakriram bespomocne marince dok oni izbezumljeno pucaju u vazduh :p

i izlazi 2009-e :p

Starac, zasto ti je naslov "novi AVP" kad se predator nigde ne spominje? Naravno, i ovo je sjajna vest, ali sam stvarno pomislio da cu opet moci da masakriram bespomocne marince dok oni izbezumljeno pucaju u vazduh :p

Zato sam i napisao "ili nešto slično".
AVP bi se ustvari trebao zvati Alien vs Predator vs Marinac, ako smo već toliki sitničari ;) Ovo će biti AVM, što mi je dovoljno. U AVP-u sam najviše volio biti u ulozi Marinca, Alien i Predator su mi bili prejaki.

Ahm, interesantno razmisljanje, onda cu za svaki ww2 shooter kao novi thread da stavim "Novi MOH ili nesto slicno" ... :S:

Btw, nadam se da ce uraditi zaista nesto sto ce biti toliko impresivno koliko i prvi AVP koji sam igrao, ali u ulozi marinca, ostali modovi su mi bili neinspirativni ... Ono sto sada imaju jeste mnogo bolja grafika i zvuk koji ce dodatno da doprinesu atmosferi ...

Ovo na slici izgleda ko AvP izašao na Jaguaru pre 10 godina.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno