Šta je novo?

Nove Nokije!

ZoNi je napisao(la):
...

ne! em su SE bljak telefoni, em bi to bio off-topic :twisted:

elem... 36% svetskih mobilnih-korisnika "can't be wrong"! (da parafraziram Kralja) :mrgreen:

A zbog cega su bljak? :rolleyes: Daj neki argument. Mislim da je tvoja objektivnost na nivou nule. Sve mi se cini da je ovo neko kiselo grozdje! :beat:

Max barem priznaje da SE ima bolju tehnologiju, a ti se ponasas ko da imas 16 godina. Hajde da vidimo malo elokventnosti, sem tog bljak.

drjackyll je napisao(la):
Samo sto nije izasao (citaj do kraja godine). Inace ekran je pravi TFT. To je ono sto ovi sa mocnim :mrgreen: telefonima nemaju. :beat:
a jel se zna neka okvirna cena?
planirao sam da pazarim t610, ali cu mozda ipak sachekati t630 :)

p.s. zashta sluzi ogledalce? :?:

XaN je napisao(la):
Ako nesto vredi cekati to je SE P900-ceo od aluminijuma,dosta manji od predhodnika,bolja kamera...MM :)

"dosta manji"? Definisi "dosta" :) Po onome sto sam ja video kraci je par mm i jedini plus u dimenzijama koji mu priznajem jeste sto je laksi 30ak grama...

SE Z1010 i 1301 SU EXELENT :) vrh same ponude(da ne racunamo P900:))

to stoji,mada bi bolje bilo da imaju neki os (symbian,pocket pc,palm ili ms smartphone )

Misha je napisao(la):
...

a jel se zna neka okvirna cena?
planirao sam da pazarim t610, ali cu mozda ipak sachekati t630 :)

p.s. zashta sluzi ogledalce? :?:

Jedina razlika su ekran i izgled. Sve ostalo je isto. Ogledalce sluzi da se ogledas u njemu :mrgreen: kad se slikas. :mrgreen:

ZoNi je napisao(la):
moderatori, zatvarajte ovaj off-topic!

(thread je bio o mobilnim telefonima, tj. Nokijama, a ne o tamo nekim SEima)

Nisam ti ja kriv sto su ljudi shvatili koje su prave vrednosti. :mrgreen:

U svakom slucaju bolje da mod promeni temu, a ti otvori novu i igraj se sa tim nekim nokija :mrgreen: igrackama. :hump:

drjacky, dovoljno je... prelazis granicu dobrog ukusa.

Nazad
Vrh Dno