Šta je novo?

Nove nforce maticne ploce , treba mi savet

Basileus

Slavan
Učlanjen(a)
08.03.2008
Poena
319
Skoro sam se prebacio na Nvidia graficku kartu , ali mi je ploca Crossfire ASUSova M4A77TD.

Moze li neko ko se razume da mi preporuci par ploca koje su dobre za Nvidia GPU a da imaju podrsku za AMDov am3 socket , posto zadrzavam isti procesor.

U napred hvala.

Uzeo sam GTX 570 i nisam nesto zadovoljan performansom , a bojama u odnosu na ati jos manje.

Kad sam uradio test na 3D Marku 11, fps je bio los (17 average) na performance levelu u 1920x1200 (imam 8 giga dd3 i 6 core amd) , tako da vise ne znam sta treba da nabavim da bi sve radilo dobro...

Ova M4A77TD podrzava 1333 DDR3 , ja trenutno imam 1600 DDR3, mozda bih osetio samo tu poboljsanje.

Znaci siguran si ako bih uzeo noviju plocu recimo Asus M4N98TD da razliku ne bih primetio u gamingu ?

Poslednja izmena:
Svaki AMD ti podržava ram do 1333MHz, a preko toga je OC. Podigni takt procesora, malo ga klokni, pa pogledaj onda ima li razlike. Ne moraš da kupuješ ploču sa nforce čipsetom, plus što je taj 980a čipset matori 780 samo što ima podršku za DDR3. Ako već hoćeš bolju ploču juri crosshair IV formulu, to ti je neko ulaganje u budućnost, jer će podržavati i bulldozer procesore.

Vrh Dno