Šta je novo?

Nove memorije da ili ne?

Marko16

Slavan
Učlanjen(a)
28.01.2009
Poena
330
Moja oprema  
Mobilni telefon
Mi 9T
Pristup internetu
  1. ADSL
Pozz svima! Trenutno imam 2x1gb cl5 Kingston 667mhz, e sad je pitanje da mi se isplati da prodam ove dve za 1500rsd i kupim geil 2x1gb 800mhz cl4 za oko 2500rsd? Da li bi nesto dobio, imam kupca za ove dve...,):wave: Preporucite mi neke memare, kvalitetne i ne tako skupe, ali da su cl4.

Poslednja izmena:
Ne isplati se naravno. To, da li je memara cl4 ili cl5 bog zna ko odredjuje, 99% memorija deklarisanih na 800cl5 radi bez problema na 800cl4, a moze isto vrlo cesto biti i da su im dometi isti kad su mhz u pitanju. Jedino u tvom slucaju se isplati da uzmes 2x2gb neke memorije, ili da dodas lepo jos dva giga te jeftine 667 i da pitchis.
Gotovo sam siguran da razliku izmedju 667 i 1066 ne bi primetio, a kamoli prelazak sa cl5 na cl4.
:wave:

Poslednja izmena:
Ne isplati se naravno. To, da li je memara cl4 ili cl5 bog zna ko odredjuje, 99% memorija deklarisanih na 800cl5 radi bez problema na 800cl4, a moze isto vrlo cesto biti i da su im dometi isti kad su mhz u pitanju. Jedino u tvom slucaju se isplati da uzmes 2x2gb neke memorije, ili da dodas lepo jos dva giga te jeftine 667 i da pitchis.
Gotovo sam siguran da razliku izmedju 667 i 1066 ne bi primetio, a kamoli prelazak sa cl5 na cl4.
:wave:

Ok, hvala na odgovoru, znam da se ne isplati, ali nije velika doplata za bolje memare... Bolje je da uzmem sebi neko fino napajanje, trenutno je ms industrial platinum 400w, lepo me sluzi ali nije i dovoljno.:type::wave:

Ako ti vec nude 1500din za ta dva modula, ja bih pristao. Imas 2gb(jedan stap) za vec 1700din i dodas jos toliko i imas 2x2gb za nekih 3000-3400din.

Ni ja nisam primetio neku brzinu u relnom radu prelazeci sa sporijih modula na brze,ne kazem da ih nema, ali zato promenom kolicine :d ... DA! Dupliranjem kapaciteta masina ce ti lakse "disati" ...

Vrh Dno