Da li ima neko mozda neku ideju sta moze da mi bude problem.
Kupio sam nove komponente
Maticna - GA-7170-gaming K3
Procesor - I5 7600
Memorija - DIMM DDR4 8GB 2400MHz Kingston
I imam moju staru graficku GTX 760, koja radi.
Kada sam sve sklopio i ukljucio komp culo se pistanje. 5 pistanja , pa se restartuje i opet.
Zamenio sam Memoriju sa ortakovom DDR4 4GB 2133Mhz, i komp ne pisti ali nema nikakve slike na ekranu.
Komp konstanto radi, niti se restartuje niti se gasi. Ali nema slike na monitoru.
Probao sam da izbacim graficku i pokusao preko HDMI ulaza na maticno da spojim sa TVom (posto mi monitor ****** i nema izlaz za hdmi) ista prica.
Izbacio sam i bateriju iz maticne da probam i to.
I jos mi nije jasno zasto nije hteo komp da startuje sa novom memorijom a sa ortakovom jeste.
Da li je moguce da mi je maticna stara 6 sati crkla(tj stigla kvarna)
Sve komponente sam kupio u Win Winu.
Kupio sam nove komponente
Maticna - GA-7170-gaming K3
Procesor - I5 7600
Memorija - DIMM DDR4 8GB 2400MHz Kingston
I imam moju staru graficku GTX 760, koja radi.
Kada sam sve sklopio i ukljucio komp culo se pistanje. 5 pistanja , pa se restartuje i opet.
Zamenio sam Memoriju sa ortakovom DDR4 4GB 2133Mhz, i komp ne pisti ali nema nikakve slike na ekranu.
Komp konstanto radi, niti se restartuje niti se gasi. Ali nema slike na monitoru.
Probao sam da izbacim graficku i pokusao preko HDMI ulaza na maticno da spojim sa TVom (posto mi monitor ****** i nema izlaz za hdmi) ista prica.
Izbacio sam i bateriju iz maticne da probam i to.
I jos mi nije jasno zasto nije hteo komp da startuje sa novom memorijom a sa ortakovom jeste.
Da li je moguce da mi je maticna stara 6 sati crkla(tj stigla kvarna)
Sve komponente sam kupio u Win Winu.