Šta je novo?

Nove 19 'ice za 220 eu !?

Haludza

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Jedna firma - necu reci koja da ne ispadne reklama - prodaje nove 19' ice marke -sad ne znam sto posto sigurno al nesto kao mintron - muntron - nemam pojma neka marka na M . Kaze prodavac da su monitori do jaja - da imaju samsungovu katodnu cev - a i videh da su jako kratki - recimo 19 izgleda manje i krace od 17 hansol - i mnogo su kao bolji od Hansola . Garancija je godinu dana . Dal neko od vas ima iskustva sa ovim monitorima ?

Haludza je napisao(la):
Jedna firma - necu reci koja da ne ispadne reklama - prodaje nove 19' ice marke -sad ne znam sto posto sigurno al nesto kao mintron - muntron - nemam pojma neka marka na M . Kaze prodavac da su monitori do jaja - da imaju samsungovu katodnu cev - a i videh da su jako kratki - recimo 19 izgleda manje i krace od 17 hansol - i mnogo su kao bolji od Hansola . Garancija je godinu dana . Dal neko od vas ima iskustva sa ovim monitorima ?

Hajde reci koja je firma u pitanju, hocu da vidim, to je stvarno dzabe.... Imam 21" - ce ali bi da ih prodam i da predjem na dual 19" a ovo je bas cool cena.......

Joj, kada ovo ispricam poznaniku, oftomologu. Ala ce da se obraduje.
Oh, koliko novih pacijenata za njega. :cool: :cool:

I jos 220eu za naocare sociva i stapic za lakse kretanje, psa dobijete na poklon:)

menjao sam svoj 21 za dva 19 (ali NEC 95f) i efekat je izvanredan
uradi to!!

Haludza je napisao(la):

Do jaja 19" za 220€ :D :p :D Ovo je vic dana, ne mogu da prestanem da se smejem. :p

Mozda su to miro monitori? Onaj miro koji pravi tv kartice.
Idu sa strasno niskim cenama, garancija 3 godine itd, itd, a niko jos nije video nijedan uzivo, mada ne vereujem da je totalni shit

Inace ko hoce dobar 19" monitor - samsung 957p za oko 280-290€
Ne vidim sto bi se uzimalo nesto m*** a mozes uzeti provereno dobru stvar za malo vise para

Miro monitore mozete videti u Enjubu, uvek su izlozeni. Imaju 19, 17 i 15 incne modele. Ja sam ih video. Nisu losi ali nemaju diamondtron cev, a nekada su je imali. I proizvode se na tajvanu, koliko se secam da sam video.

A ja svakako nemam bas ljubicice u glavi pa da kupujem nesto bez veze. Ali nista mi ne skodi da pogledam.

za "g00die"

Kada sam sam, vezem dva 21" monitora na komp i radim sa oba monitora, ali to je retko, pa bih hteo da prodam sve 21" koji su inace dobri i kupim 19 za dual. konfiguracije...

Evo ja imam miro monitor, 17'' i odlicna je. Prvo sam hteo da kupim neki samsung, 753s ili neki dfx, a onda sam video ovaj i uzeo ga.
Inace miro monitora imas 4 varijante sa klasicnim CRTom (u klasi samsung S serije), Flat CRT(ja sam taj uzeo a17f95 u klasi samsung dfx serije), trinitrone (NF) i radius seriju.

Inace i ja sam prvo bio skeptican, pa sam ga u radnji gledao par sati, na matroxu i grforeceu, a kod kuce imam radeona i sa njim daje mnogo lepu sliku.

Sajt za vise informacija http://www.mirodisplays.de/html_uk/welcome_uk.html

Na kraju nista te ne kosta da odes i da pogledas.

Nazad
Vrh Dno