Šta je novo?

Nova ploca i procesor

peradetlic

Slavan
Učlanjen(a)
14.10.2004
Poena
304
Cao svima!

Trebala bi mi pomoc posto hocu da kupim novu plocu i procesor za komp.
Uzeo bih neku celeron varijantu sa dobrom plocom.
PA vas molim za predloge.

Hvala!!

celeron na dobroj ploci???
gre'ota brate!
bolje onda idi na AMD i Nforce2 kombinaciju!

Al ako vec trazis preporuku, recimo Asus P4P800 gold, dobra ploca i stabilna za oc (ako te to interesuje), ili Abit IS7, IC7 i to ti je!

poz!

Gigabyte Ga 8Ipe 1000pro-G
Ima firewire, dual bios i odlicna je za overclocking.Moj drugar je uzeo nju i celerona D 335 i sa 2.8Ghz ide na 3.3Ghz bez dizanja napona.Cena ploce je oko 82€ , a Cpu oko 92€.

Poslednja izmena:
borab je napisao(la):
Gigabyte Ga 8Ipe 1000pro-G
Ima firewire, dual bios i odlicna je za overclocking.Moj drugar je uzeo nju i celerona D 335 i sa 2.8Ghz ide na 3.3Ghz bez dizanja napona.Cena ploce je oko 82€ , a Cpu oko 92€.

Mala ispravka, podigao sam na 3,5Ghz bez povecanja napona. :)

који АМД и коју плочу би сте препоручили да паре нису проблем?

Srbin do jaja je napisao(la):
који АМД и коју плочу би сте препоручили да паре нису проблем?
Možda A8V 2.0 i FX53?

@Srbin do jaja

Pa ja ne znam kako si ti Asus i Abit ploce namenjene Intel procesorima povezao sa AMD plocom? Ne to nije ta ploca!
Nisi rekao koji AMD cpu bi uzimao?! AMD64 ili AMD Barthon core?
Recimo da je za AMD64 procesore najbolje sacekati jos mesec dana kako bi se malo stabilizovalo trziste sa socket939 plocama, a i najavljene su nforce4 ploce! A za Barthon-a su najbolje Abit ploce, AN7 ili neki Epox 8rda+!

poz!

poz!

ramzes je napisao(la):
@Srbin do jaja

Pa ja ne znam kako si ti Asus i Abit ploce namenjene Intel procesorima povezao sa AMD plocom? Ne to nije ta ploca!
Nisi rekao koji AMD cpu bi uzimao?! AMD64 ili AMD Barthon core?
Recimo da je za AMD64 procesore najbolje sacekati jos mesec dana kako bi se malo stabilizovalo trziste sa socket939 plocama, a i najavljene su nforce4 ploce! A za Barthon-a su najbolje Abit ploce, AN7 ili neki Epox 8rda+!

poz!

poz!

само мало пажљивије прочитај моје постове и видећеш да нигде нисам повезао АМД и абит и асус плоче! ;)

Vrh Dno