Šta je novo?

Nova Nokia 3650

Tel jednostavno sux. Kakav nelogican raspored tastera... A ni velicinom ne spada u seriju 3xxx. Kada se pojavi bice 500+ evrosa sigurno. Kuda ide ovo danasnje nafuravanje telefona(bespotrebno nafuravanje), verovatno ka potpunom istrebljenju ergonomije iz portabl uredjaja svih vrsta.

pozdrav

Removeru, nemas pojma :)
Serija 3xxx je najjevtinija, te ni cena ovog telefona, na normalnom trzistu u samom startu nece biti iznad (proveri sam) 200 dolara, bez obzira na mini kameru (koja je jevtina itd.). i ostatak mogucnosti... Nokia je pritisnuta od strane Eriksona, Siemensa i Samsunga koji imaju zaista performantne aparate... dosta atraktivnije nego nokia... Ocekujte veliki broj modela od Finlandjana, kao i mali pad cena...

Interesantan dizajn. Možda, ako ovako nastave, ubace i brojčanik za biranje brojeva (ono na okretanje kao na starim telefonima, ne znam kako se zove) umesto tastera...

delimir je napisao(la):
Interesantan dizajn. Možda, ako ovako nastave, ubace i brojčanik za biranje brojeva (ono na okretanje kao na starim telefonima, ne znam kako se zove) umesto tastera...

Upravo tako......brojcanik. :p

Ne znam kako da odreagujem na to.
Evo jedno pitanjce...........a moze li TO i da se koristi cak i za razgovor? Mislim, dokle bre ljudi. Mislim, cemu sluzi telefon i zasto se uopste vise tako i zove?

Dokle sve ovo ide?

Totalno blesav raspored tastera...

Nazad
Vrh Dno