DjuRaSiN je napisao(la):Nisam 100% siguran ali mislim da je BEL 400 obavezan 12 meseci a da posle toga mozesh da promenish na neku nizu tarifu,tako ja barem do sad bilo
Necu se sloziti sa izjavom da ih ima vrlo malo.A i ljudima koji razmisljaju da predju na BEL400 ova ponuda je odlicnaa c a je napisao(la):U radnji je V3 230 evra.
Onaj ko prica toliko da uzima BEL400 (a takvih ima vrlo malo) ce uzeti ovo, ali on mozda vec ima fon od nekih 5 glava, sta ce mu V3?
DjuRaSiN je napisao(la):Necu se sloziti sa izjavom da ih ima vrlo malo.A i ljudima koji razmisljaju da predju na BEL400 ova ponuda je odlicna
Ja se izvinjavam ako je ovo shvaceno kao reklamiranje,mislio sam da ce nekome koristiti info,mislim ne skodi a cim ne skodi znaci da koristi :d :d :djaksa je napisao(la):Mi smo vidjali telefone sa 064 mreze koji nisu hteli da rade sa 063 karticom pa su morali na dekodiranje posle cega su kao radili ok.
Inace, mislim da ovakvim temama nije mesto na forumu, ovo je klasicno reklamiranje odnosno diskusija o komercijalnoj ponudi jedne firme.
Pa vecina ljudi ali ko da je i to bitno ako je Srbin na kraju pobedio :d :d :dmilutin-bgd je napisao(la):hehe, ko jos cita ugovor koji potpisuje![]()
Pa bio je K700 za 1500din ali uz BEL 200 :dravni je napisao(la):bilo bi bolje da su ponudili K700 za 1500 uz bel50 din ko onomad mc60. pusti snovi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari