Šta je novo?

Nova MTS kampanja V3

Motorola V3 = 10,618.82
BEL400 x 24meseca = 1740 x 24 = 41,740.00

Dzabe :)

Nisam 100% siguran ali mislim da je BEL 400 obavezan 12 meseci a da posle toga mozesh da promenish na neku nizu tarifu,tako ja barem do sad bilo

U radnji je V3 230 evra.
Onaj ko prica toliko da uzima BEL400 (a takvih ima vrlo malo) ce uzeti ovo, ali on mozda vec ima fon od nekih 5 glava, sta ce mu V3?

DjuRaSiN je napisao(la):
Nisam 100% siguran ali mislim da je BEL 400 obavezan 12 meseci a da posle toga mozesh da promenish na neku nizu tarifu,tako ja barem do sad bilo

Da, tako je i dalje.
Prosle godine je ponuda bila bolja, davali su Samsung koji je tada kostao 350e u maloprodaji.

Poslednja izmena:
a c a je napisao(la):
U radnji je V3 230 evra.
Onaj ko prica toliko da uzima BEL400 (a takvih ima vrlo malo) ce uzeti ovo, ali on mozda vec ima fon od nekih 5 glava, sta ce mu V3?
Necu se sloziti sa izjavom da ih ima vrlo malo.A i ljudima koji razmisljaju da predju na BEL400 ova ponuda je odlicna

DjuRaSiN je napisao(la):
Necu se sloziti sa izjavom da ih ima vrlo malo.A i ljudima koji razmisljaju da predju na BEL400 ova ponuda je odlicna

Naravno, pod uslovom da je ta osoba zainteresovana za pomenutu Motorolu! Sto je generalno mnogo veci problem nego imati potrebe za BEL400...bar sto se ljudi koje ja poznajem tice (nekoliko ih vec koristi pomenuti paket...ali sa svojim aparatima :))

Jel zna neko sta je sa ljudima koji su pre dve godine potpisali ugovor za postpaid? Jel se automatski produzava, da li treba da idem licno da produzim i da li ce oni uopste o bilo cemu da me obaveste ili ce samo da me iskljuce? Istice mi za nekih 10 dana!!

Ljudi su potpisali 2 godine OBAVEZNO koriscenje 2 godine, a ugovor je neodredjenog trajanja odnosno do raskida jedne od strana.

aha... znaci, ne moram nista da se cimam, i dalje ce uredno da mi stize racun i sve ce biti lepo...?

Ko je uzeo ovaj telefon, ili neki drugi skorije. Da li mora telefon da se dekodira da bi radio sa 063 karticom ?

Planiram da pocnem nosim i 064/065 telefon pa reko da spojim lepo sa korisnim i dobijem telefon jeftinije. Sestri ce se dopadne V3 sigurno, ali mene ne zanima.
Problem kao PJ :)

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Mi smo vidjali telefone sa 064 mreze koji nisu hteli da rade sa 063 karticom pa su morali na dekodiranje posle cega su kao radili ok.

Inace, mislim da ovakvim temama nije mesto na forumu, ovo je klasicno reklamiranje odnosno diskusija o komercijalnoj ponudi jedne firme.

jaksa je napisao(la):
Mi smo vidjali telefone sa 064 mreze koji nisu hteli da rade sa 063 karticom pa su morali na dekodiranje posle cega su kao radili ok.

Inace, mislim da ovakvim temama nije mesto na forumu, ovo je klasicno reklamiranje odnosno diskusija o komercijalnoj ponudi jedne firme.
Ja se izvinjavam ako je ovo shvaceno kao reklamiranje,mislio sam da ce nekome koristiti info,mislim ne skodi a cim ne skodi znaci da koristi :d :d :d

@Sasa Do sada su svi telefoni iz kampanja MTS-a bili kodirani tako da je
i sad verovatno isti slucaj

@milutin-bgd Procitaj ugovor pise ti da se saradnja automatski nastavlja
ukoliko ne raskinesh ugovor nakon 2 godine

milutin-bgd je napisao(la):
hehe, ko jos cita ugovor koji potpisuje :)
Pa vecina ljudi ali ko da je i to bitno ako je Srbin na kraju pobedio :d :d :d
P.S.Zato sad lepo ugovor u rucice lagane i mrsh na citanje :D

ja sam ugovor (ne za BEL400 već za neki poseban postpaid paket) pročitao natenane

to svima savetujem ;)

bilo bi bolje da su ponudili K700 za 1500 uz bel50 din ko onomad mc60. pusti snovi

ravni je napisao(la):
bilo bi bolje da su ponudili K700 za 1500 uz bel50 din ko onomad mc60. pusti snovi
Pa bio je K700 za 1500din ali uz BEL 200 :d

Ljudi citajte dobro ugovore, ja sam potpisao tri ugovora jedan sa mobtelom, sa jednim dvd klubom i provajderom za adsl i citao sam ih na sajtovima prvo pa onda dva puta pre mog potpisa.
pouka STO PUTA MERI JEDANPUT SECI.

Nazad
Vrh Dno