Šta je novo?

Nova MT:S prepaid tarifa

McLaren

Slavan
Učlanjen(a)
28.02.2006
Poena
304
KUL tarifa-cena poziva ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju 4,80 dinara, a slanje SMS poruka samo 1,90 dinara.

kao i dupliranje uplaćenog kredita za dopune veće od 480 din.

Svakom dopunom u iznosu od 480 do 980 dinara dobijaćete dodatnih 40 dinara kredita i 20 besplatnih SMS poruka svakog meseca u narednih 10 meseci.

Svakom dopunom u iznosu od 980 dinara ili više dobijaćete dodatnih 100 dinara kredita i 50 besplatnih SMS poruka svakog meseca u narednih 10 meseci.

Bonus pogodnosti važe i retroaktivno! Svi korisnici koji su uplatili 980+ dopunu, takođe će dobijati dodatni kredit i besplatne SMS poruke u periodu od ukupno 10 meseci. Dopune 980+ i 480+ praktično vam donose dvostruko više kredita od sume koju ste uplatili.

Bonus pogodnosti dobijate svaki put kada uplatite izabranu dopunu, i to sa početkom mesec dana od dana uplate. Ako uplatite više ovakvih dopuna, pogodnosti vam se sabiraju.

vb_smash.gif
Najnovija analiza cena 16.07.2007: Rat cena prepaid paketa

To je kad imaš DVA operatera mobilne telefonije a u stvari jednog gazdu, pa se pojavi treći .... (064 i 063 je uz državu, kao suvlasnika, imala jednog vlasnika....), to se zove konkurencija, i to uglavnom zdrava, što je kod nas ipak neobjašnjivo i za nevericu.
E, kad bi se tako nešto desilo sa Telekomčinom i EPSićima..... gde bi nam kraj bio? (a početak?)

Bonus pogodnosti važe i retroaktivno! Svi korisnici koji su uplatili 980+ dopunu, takođe će dobijati dodatni kredit i besplatne SMS poruke u periodu od ukupno 10 meseci. Dopune 980+ i 480+ praktično vam donose dvostruko više kredita od sume koju ste uplatili.
Prvo - lažu! Ja sam danas uplatio 1000 din, kasnije prešao na KUL tarifu i nisam dobio ništa osim onih 50%, koje svi dobijaju.

Drugo, bezmalo jedina svrha TOKI tarife je sad da muze pare neupućenima. Ova tarifa je imala smisla nekad (kad su postojale niža i viša tarifa) jer su pozivi koštali isto tokom celog dana, za sve mreže, i važili su popusti na dužinu razgovora. Sad popust važi samo za MTS mrežu, što je opet besmisleno jer u LAKI tarifi na startu imate cenu sličnu onoj koju na TOKI imate tek posle 4. min. razgovora, a pritom na TOKI plaćate sumanutu cenu za destinacije van MTS mreže. Jedina prednost TOKI tarife je niska cena GPRS-a (nastala posle ujedinjavanja sa NETI tarifom), ali je to nedovoljno da bi se TOKI tarifa isplatila. Na TOKI će ostati samo omo koji nisu svesni cena i tarifnih profila (bojim se da je to većina, a TOKI je default uključena tarifa).

Ovo za 980+ vise ne vazi. Vazilo je do trenutka kad su uveli 50% bonusa. Pa zar to nije dovoljno?

Ovo za 980+ vise ne vazi. Vazilo je do trenutka kad su uveli 50% bonusa. Pa zar to nije dovoljno?
Ako se kaže 10 meseci, onda to znači 10 meseci. Nigde nije rečeno, važi 10 meseci osim u slučaju da... A 50% bonusa važi još desetak dana.

Poslednja izmena:
Receno je da je ta promocija (980+) zavrsena 30. septembra.

Iz iskustva, devojci 4 puta uplaceno u promitivnom periodu po 500din, samo 2 puta mesecno dobije minute i poruke... 2 puta su ukrali

Ja sam uplatio dva puta po 1000din u promo periodu, i do sada mi uvek stize dva puta mesecno po 100din kredita i 50 sms-ova.

I meni regularno stizu 3x po 100din i 50sms poruka. 480+ i 980+ je stvarno bila jako dobra akcija, sada mi bas dobro dodje tih 300 dinara mesecno. Verujem da ce biti jos takvih pogodnosti uskoro...

Nazad
Vrh Dno