Koliko ljudi linkuje prodavnice, i još gore koliko ljudi reklamira švercose, ja moj post je problem. I još gore uopšte nema potrebe za dobijanje opomene i upozorenja.
Kako ja vidim samo je moj izmenjen, i samo ja dobio opomenu.
Ako je to problem, dodajte imena svih domaćih prodavnica u listu zabranjenih reči, i nek pobrišu sve emmi. Kako vidim
Google izlista 1640 "
"emmi.rs" site:forum.benchmark.rs" a moj post je problem i naravno mora i upozorenje. Pa onda neka se samo preporučuje vaša prodavnica.
I što ne postovati link od prodavnice, valjda je cilj i preporuka i najpovoljnije cene i usluge i garancije(što sam i uradio)
Inače moderator je Paradigma, i dobio je PM, i ima potreba za javnom temom da se vidi kakvi su neki moderatori.
Inače ne radi vam ni forum kako treba, kada hoćeš da izmeniš temu u IE, otvori novu duplu temu, i zato ima dve ove tako da nije bio spam. A dobro bilo i da se doda opcija za brisanje teme dok nema odgovora, kao što ima u drugim forumima.
Koja greska u koracima :d
Ne bi ja odlazio od tezge na tvom mestu, samo privlacis paznju. Pet godina na forumu i 254 poruke...
Izvini ali imam ja i život i posao pored interneta... a ne da ceo dan gledam i kuckam postove i tako to. Inače bio sam nekad aktivniji ali sam prešao na drugi forum gde dobiješ opomenu kada zaslužiš. A member sam postao sa ja mislim 90-100, pa me još neki tip pitao na PM kako to on ima duplo više postova a nije, e pa lepo zato što sam bio nekad aktivan član, dok nisam uvideo da tu mnogo šta ne štima.