Šta je novo?

Nova moderatorska pravila

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pravila su oduvek takva. Ili ih se pridrzavaj i budi manje arogantan ili ne moras da pises ovde.

Rick,ocigledno si u pravu ali moze to i lepse,na to je mislio Avijon... tvoji postovi deluju kao da su potekli od razmazenog i nekulturnog derista...
To sto ti je obrisan post i sto si eventualno dobio opomenu ne znaci nista,ima i drugih admina/modova koji ce to ispraviti... fino i kulturno,nije tesko...

@Rick
Kao provo ako imaš neko pitanje postavi ga moderatoru koji ti je dao opomenu, a nema potrebe otvarati temu.
Da li si pročitao pravila foruma koja si linkovao?

Evo da te uputim na detalj koji si preskočio:

Pozivanje na domaće firme van "Market" dela foruma se smatra reklamom, a reklama se na Benchmarku placa. "Šta da kupim" podforumi treba da odgovore na pitanje "šta da kupim?", a ne "koju firmu bih da reklamiram?".

Znači šta da kupim a ne gde da kupim.

Koliko god mi firma u pitanju bila antipaticna i izbegavam je, mislim da je Rick u pravu.
On se pozvao na firmu UNUTAR Market dela foruma. Tako da je tehnicki unutar pravila. Taj ostatak je siva zona koja efektivno moze da se primeni samo na ociglednu i namernu reklamu, sto ne bih rekao da je onaj post...

Uostalom ako je tako kao sto kazes Jokeru, onda treba pravilo da se preradi i pise: Pozivanje na domace firme van "GDE DA KUPIM" dela foruma se smatra reklamom.

Poslednja izmena:
@Joker
Čisto da napomenem. Ja sam 2x do sada slao poruke nekom od moderatora, ne sećam se kome beše više, ali i oba puta dobijao automatsku poruku da im je sanduče puno i da ne može da se pošalje. Džaba kucao. ( :

Pošalješ Adminu onda.

Nakon 6 meseci provedenih na forumu i otkucanih 250 postova, forum će vam automatski prebaciti status iz "Newcomer" u "Member".

Koja greska u koracima :d

Ne bi ja odlazio od tezge na tvom mestu, samo privlacis paznju. Pet godina na forumu i 254 poruke...

Koliko ljudi linkuje prodavnice, i još gore koliko ljudi reklamira švercose, ja moj post je problem. I još gore uopšte nema potrebe za dobijanje opomene i upozorenja.

Kako ja vidim samo je moj izmenjen, i samo ja dobio opomenu.

Ako je to problem, dodajte imena svih domaćih prodavnica u listu zabranjenih reči, i nek pobrišu sve emmi. Kako vidim Google izlista 1640 ""emmi.rs" site:forum.benchmark.rs" a moj post je problem i naravno mora i upozorenje. Pa onda neka se samo preporučuje vaša prodavnica.

I što ne postovati link od prodavnice, valjda je cilj i preporuka i najpovoljnije cene i usluge i garancije(što sam i uradio)

Inače moderator je Paradigma, i dobio je PM, i ima potreba za javnom temom da se vidi kakvi su neki moderatori.

Inače ne radi vam ni forum kako treba, kada hoćeš da izmeniš temu u IE, otvori novu duplu temu, i zato ima dve ove tako da nije bio spam. A dobro bilo i da se doda opcija za brisanje teme dok nema odgovora, kao što ima u drugim forumima.

Koja greska u koracima :d

Ne bi ja odlazio od tezge na tvom mestu, samo privlacis paznju. Pet godina na forumu i 254 poruke...

Izvini ali imam ja i život i posao pored interneta... a ne da ceo dan gledam i kuckam postove i tako to. Inače bio sam nekad aktivniji ali sam prešao na drugi forum gde dobiješ opomenu kada zaslužiš. A member sam postao sa ja mislim 90-100, pa me još neki tip pitao na PM kako to on ima duplo više postova a nije, e pa lepo zato što sam bio nekad aktivan član, dok nisam uvideo da tu mnogo šta ne štima.:)

Poslednja izmena:
Dozvoljeno je linkovanje ka prodavnicama u podforumu Sta da kupim. To je valjda jos neko od moderatora ranije spomenuo.
A vec 4+ godine linkujem(o) bez problema kada nekome predlazem(o) sta da se kupi po najjeftinijoj ceni. Sve bez ikakvih opomena, poena, brisanja postova...

Dosta je bilo teorije zavere kako OP-a neko ne voli. Pravila su jasna kao dan.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno