Šta je novo?

nova maticna

lazar05

Cenjen
Učlanjen(a)
23.05.2010
Poena
169
Treba mi savet koju maticnu plocu da uzmem .
Imam amd phenom ii x3 720 zelim da maticna ploca ima mogucnost otkljucavanja jezgra sa sadasnjom to ne mogu.Znam nije sigurno da cu moci
Takodje uz nju zelim 4 ddr3 jer prvenstveno prelazim na novu jer stara mi je vec zastarela .
Budjet 200 ev hvala:)

Poslednja izmena:
Odluci sam se za GA-770TA-UD3 i 2x2gb 1333 Kingston .
Jel to uredu?

mozda je bolje da uzmes 890gx chipset koji se krece oko 100-120e,a memorija moze kingston,geil,nebitno...

pogledaj review te gigabyte,pogledaj neki 890gx chipset pa se odluci sta ti vise odgovara...

Bezveze bacanje para na 890gx a u sustini ne nudi nista novo osim usb 3, mada nekim plocama i to manjka.

Ako ne patis od crossfire-a i mitova o slabim naponskim jedinicima uzmi Biostar TA785G3, ima biounlocking (biras koje ces jezgro da otkljucas) a kosta smesnih 5000din (mozda i jeftinije). Preostalu kintu rasporedis za neki kvalitetniji ram ili odma da gadjas neki jaci phenom.

Poslednja izmena:
Moj predlog ti je Biostar 870+ gledano po specifikacijama i izradi odlična ploča , neogeo je prodaje na benchu a takođe možeš da ga pitaš i kako se ponaša jer ju je on testirao . Za razliku para možeš da uzmeš veću količinu rama i dobar si za duže vreme .

Nazad
Vrh Dno