Šta je novo?

Nova Masina!!!

Markoss

Slavan
Učlanjen(a)
03.05.2008
Poena
309
Sta mislite, kakva je ova konfa?,) Kako ce raditi i da li ce napajanje izdrzati, ja mislim da hoce?

GIGABYTE GA-P31-DS3L, Socket 775 Intel® P31 Express PCI Express x16 DDR2 Gigabit LAN-57evra

Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2MB Box-90evra
DDR2 800MHZ 1GB KINGSTON x 2-32evra
WD 320GB 3200AAKS 16MB Cash, SATA2-53evra
VGA ASUS - PCIE - EAH3650 TOP/HTDI/256M-73
ATX MIDI TOWER Cooler MASTER Elite 331-32evra
DVD RW-20EVRA

Znaci sve ukupno je oko 350 evra!:banana: Ne bih nista menjao, uzimam ovo i tacka. Uzimam u NovomCompu

Valja,ali bih ja ipak nesto menjao :)
Umesto tog cpu-a bih uzeo e2160/80 i onu razliku u novcu bih dodao za drugu grafu,koja bi bila 3850 sa 256mb.
To je moje misljenje.

Nije ovo za mene, zaboravio sam da napisem da nije za mene vec za druga...:type: A ne moze da izdvoji vise od 350eu!:zgran: To ce da uzme, nece nista da menja.

Ma kartica je fina, cak bolja i od 8600 na default, klokovi su 800/1800 def. Ovo je TOP model.

Ne ne, nemoj megaherce toliko da gledas. Pa 8800 ultra jedna od najbrzih kartica, po defoultu radi na oko 550mhz .

Ta kartica ima manji bandwith, i nije bas za igranje igrica, uopste nije pravljena za video igrice. Ta kartica je za osobe koje samo tako eto surfuju internetom, gledaju filmove... znachi nista posebno. Sigurno da ces moci da igras neke igrice, ali 8600GT je mnogo bolji izbor, pogotovo sto kosta svega 65 evra. Jos kad je klokujes (sto je inace veoma prosto, bukvalno pomeras "slidebar" levo desno), bio bi sasvim zadovoljan.

Iskren da budem, mozes opusteno jos jeftinije da prodjes za procesor. Jer ako ne nema potrebe da uzimas taj procesor, ako uzimas tako slabu graficku kartu.

Moj savet bi bio da uzmes biostar TF560 (45evra), i AMD X2 5000+ (65 evra). I onda recimo gledaj da kupis 8800GS od 100E (moze i ATI 3850 256mb, ali 8800gs vise preporucujem), i to bi vec bila odlicna konfiguracija.

Nije ovo za mene, zaboravio sam da napisem da nije za mene vec za druga...:type: A ne moze da izdvoji vise od 350eu!:zgran: To ce da uzme, nece nista da menja.

Pa sto si onda postavljao temu, ako nece nista da menja.

Ljudi ti lepo daju savet, ako ce racunar biti koriscen (izmedju ostalog) i za igre, da pazari jeftini procesor i da ostatak novaca prebaci na graficku kartu.

Poslednja izmena:
Pa tako ce i da bude, uzece neku jacu graficku, procesor nece da menja...:smash: Sluzice to njemu dobro, ne igra se bas toliko. Kad je izdrzao cetiri godine sa ati 9600pro do sada ovo ce biti...:zgran:

Ne ne, nemoj megaherce toliko da gledas. Pa 8800 ultra jedna od najbrzih kartica, po defoultu radi na oko 550mhz .

Ta kartica ima manji bandwith, i nije bas za igranje igrica, uopste nije pravljena za video igrice. Ta kartica je za osobe koje samo tako eto surfuju internetom, gledaju filmove... znachi nista posebno. Sigurno da ces moci da igras neke igrice, ali 8600GT je mnogo bolji izbor, pogotovo sto kosta svega 65 evra. Jos kad je klokujes (sto je inace veoma prosto, bukvalno pomeras "slidebar" levo desno), bio bi sasvim zadovoljan.

Iskren da budem, mozes opusteno jos jeftinije da prodjes za procesor. Jer ako ne nema potrebe da uzimas taj procesor, ako uzimas tako slabu graficku kartu.

Moj savet bi bio da uzmes biostar TF560 (45evra), i AMD X2 5000+ (65 evra). I onda recimo gledaj da kupis 8800GS od 100E (moze i ATI 3850 256mb, ali 8800gs vise preporucujem), i to bi vec bila odlicna konfiguracija.

Bila bi mu dovoljna ova kartica jer ne igra igre toliko. npr Heroes of might and magic, stalker, oblivion... Video sam ovu karticu kako radi, i stvarno nije bas tako kako kazes!:wave:

Bila bi mu dovoljna ova kartica jer ne igra igre toliko. npr Heroes of might and magic, stalker, oblivion... Video sam ovu karticu kako radi, i stvarno nije bas tako kako kazes!:wave:

Evo procitaj, mada ako on ne igra igre onda nije bitno, ti znas najbolje.

http://www.legitreviews.com/article/652/3/ Kod vecine igara na medium podesavanjima ne prelazi u proseku ni 25 frejmova, sto znachi da ne moze ni da se igra...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno