Šta je novo?

Nova kucista od lc power

Ma znam ja da je lc power:D samo nije bas on toliko los, nije kao niki no name kinez a mislim da je bolji od blueberry-a, izgled gejmerski. E sad dolazi pitanje kvalitet lima, hladjenja i tisine. Ako ova tri faktora nisu losa onda meboli uvo da li na njemu pise lc pover crosair, silverstone, cm... Nikad nisam patio od marki, ali sam uvek gledao kvalitet i ulozene novce.

Izgled je ekstra , ali ja nikad ne bi uzeo kućište koje nema mogućnost montaže ventilatora na vrhu . Možda bi bilo ok za neki moding , a što se cene tiče ja sam toliko platio svoj cm690 kad se pojavio tako da ne smatram da je povoljna kupovina . Kupci ovih kućišta će verovatno biti privučeni izgledom i dobrom osnovom za modovanje prema mom utisku .

PA da to sam i ja video nema vent gore:( a sto se tice tvog kucista, lucky you:) sada je to kuciste skuplje... Meni konkretno se jako svidelo jer ima cabal menagment u ovom cenovnom rangu ima malo dobrih kucista a da ima cabal menagment.

Da Corsair stavi svoje ime na ova kucista pola foruma bi se popalilo da nista bolje nisu videli.
Ali posto je LC " ipak LC " to nije to. Lozane.

Po meni je jako bitno i koliko ventilatora dolazi uz kuciste i kakvog su kvaliteta. Ako moras da dokupis 4 ili 5 ventilatora to kuciste od 50 evra pretvara u kuciste od 80 evra ili cak i skuplje.

KOliko ja vidim treba da se dokupe 2 komada znaci zadnji i jedan dole kod napajanja, ni kod 690 ne idu svi ventilatori. Ne znam deluje zanimljivo ja cekam neki test pa da vidim kakav je lim obrada, hladjenje..

Nijedan filter, po meni losa resenja sa onoliko 5.25 slotova a premalo mesta za hardove. I cemu uopste mogucnost vadjenja rack-a za hardove kada osim njega nije predvidjeno nijedno drugo mesto za smestanje istih? Kontam da bi moralo na sime da se naci pa u 5.25. Sve u svemu ne svidjaju mi se ni spolja ni iznutra.

Ne radi se o tome sto je to LC. Ja npr ne volim taj nabudzeni "military" look. HAF serija od Cooler Mastera mi je podjednako ogavna sto se dizajna tice.

Ovo je za klince, bukvalno. I ako je ok cena onda je i ok resenje. Sta zna osmogodisnjak da li je kvalitetnije ovo ili SS recimo kada ce za ovo da kaze "VAU". :)

Znaju li se cene?

Ovo drugo Jupiter_X kuciste me podseca na facu Optimus Prime-a.
Meni deluju extra kucista jos ako im je cena ispod 50eu vrh.Ne razumem sta ce vam kuler gore kada napajanje izvlaci na gore i izbacuje topao vazduh, a na ovom drugom Jupiter_X (Optimus) je moguce namontirati isti posto ima rupice kome bas treba.
Meni se vise dopada Titus_X zbog plexija i zbog velikog kulera na istoj stranici.
Sad sam video cene kod nas pa ok Titus je malo skuplji realno ih nabavljaju moja odokativna procena po jedno 20 do 25 eu plus ugradnja prodavaca i eto cene nemogu nigde preko da ih nadjem.
LC POWER
Titus Pro- je 56eu
a
LC POWER
Jupiter Pro-je 45eu

Poslednja izmena:
meni je ovaj Jupiter extra,samo mi se cini da je kod Titus-a bolje uradjen cable m...

Ja na pocetku kazem da nije za sve vec za sve koji vole "military look" ili space, mada ja konkretno gledam da je ok cena za takvo kuciste prostrano je siroko, e sad pitanje kakvog je hladjenja i kvalitet lima to mene zanima nisam nasao ni jedno kuciste koje ima kabal menadzment za manje od 5000din. Meni se konkretno svideo SILVERSTONE
Precision PS03B ali nema kabal menagment pa sam odustao od njega. Ja vise volim jednostavniji sistem ali ovo mi deluje kao nesto najbolje za te pare, ne mozes da poredis ss od 100e nije ista cenovna klasa.

titus ima ocajan air flow dok za ovo drugo ne znam,mnogo su mi u space fazonu,asgard je daleko bolja i jeftinija kupovina.

Nazad
Vrh Dno