Šta je novo?

nova konfa zeza...

CamBieL

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
620
Masina kao sto pise, [email protected] proc, Gigabyte GA-P35-S3L, 2x1Gb PQI, Galaxy 8600GT, sve na xp sp2 bez ikakvih patcheva, dodataka i tako toga. . .

Sve je radilo ok, a onda pocelo da posle jedno tri sata igranja resetuje masinu ali pre nego storesetuje pokaze se plavi ekran na sekund, nazalost ne stignem da vidim sta pise. Ignorisao sam, onda je pocelo sve cesce da se to desava. Vratio sam masinu na default podesavanja, i sve ok. onda opet dignem klok, opet pocne da zabada, tj resetuje. Onda spustim klok grafe, isto... onda spustim klok proca dignem grafe, isto...
onda tako sve zive kombinacije... sada se resetuje i na defaultu!!! Prosto sam poludeo... Pokrenem Coretemp, resetuje mi masinu iz cuga... ma da odlepi covek... Ne znam sta da radim?!? Interesuje me vase misljenje, da li je do sistema, procesora, graficke, ... ranije je u 99% slucajeva zabadao u igrama, a sada u windows, igrama, gde stigne... poludecu...

aj pomagajte ako mozete...

Hm,evo na par mesta citam da se ljudima desavaju slicne stvari bash zbog "core temp-a".Ukloni isti pa probaj .Poz...

pa ne verujem da je samo on kriv... mislim, i kada ga ne pokrenem zbode....

A da tebe ne zeza napajanje...kod mog ortaka se vrlo slična stvar dešavala,u stvari ista...imao je nekog chieftec-a na ~350W...ubacili smo CoolerMaster-a od 420W i mašina prodisala..sutradan je kupio neko napajanje od 450W (Thermaltake ili CoolerMaster nisam siguran) i evo makina radi već nedelju i više dana,ubija sa OCovanim i CPUom i grafom (AMD X2 AM2 4200+,Palit 8600 Sonic+,Geil 2GB DDR2 etc.),Probaj da uzmeš od nekog jače napajanje pa vidi.Pozz.

P.S. I javi šta si uradio.

Poslednja izmena:
ja takodje sumnjam na npajanje.

u pm... pa da li je moguce da mu je slabo napajanje od 380w Cm?!? ortak isto terao na 350w Chief...

da znate da cu da probam...

verovali ili ne preko perfect diska sam uradio defragment, i za sada steka sve kako teba.. probam jos malo pa cemo da vidimo.. ne verujem da su gremlini tek tako otisli...

u pm... pa da li je moguce da mu je slabo napajanje od 380w Cm?!? ortak isto terao na 350w Chief...
To napajanje je na ivici za ovakvu konfu. Ja bih promenio to napajanje čak i da ono nije uzrok opisanog problema. 95% da je napajanje uzrok.

Vrh Dno