Šta je novo?

Nova igra Team ICO-a

Ivan®

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
855
http://www.youtube.com/watch?v=xF3f....php?tid=29737&page=6&feature=player_embedded

This is early test footage from well over a year ago that was shown internally. This is not a trailer that would be shown at E3. This is not an indication that the game will be shown at this year's E3, or even this year's TGS.

This is just that test footage. All it confirms is that the game exists (duh!), and that it features a boy and a birdrat colossus that aids him.

The Music is from MILLER'S CROSSING, a 1990's Coen Brothers movie. Just a placeholder.

So they finally showed this video, it's over a year old, can't wait to see what it looks like now, from what I hear, it's amazing. Wanted to post about this for so long but was asked kindly by my source not to say anything because at the time, few people had been shown the trailer.

This is old footage, very old.

Skoro da mi je zao sto je procurelo nesto sto nisu planirali da se vidi,ali...ipak sad nesto znamo :)

Moze da se vidi je je iz rane faze, ali moze i da se nasluti da ce da bude vrh :)

Poslednja izmena:
Ovo je koncept sa mnogo potencijala, a posto je u rukama Team ICO-a, kapiram da ce to biti odradjeno kako treba.

Sto se tice grafike, iako to kod njihovih igara nije ni izbliza najvaznija stvar, ovo izgleda sasvim solidno, iako je ovo prastar build bez implementiranog post processa. Jedino se nadam da ce ciljati na 30 FPS-a, posto SotC u tom segmentu nije briljirao.

Valjda ce prikazati pravi trailer na E3/TGS-u ove godine.

Au :) Nek samo obrate paznju oni kojima fizika nije toliko bitna :)

^^ Sto mi nisi i SoTC dao kad si mi dao GOW!? :wall:

Scary shit

psls-trico-62688.jpg

Poslednja izmena:
Team ICO pravi igre koje imaju mane, nikada se ne prodaju u velikom tirazu, ali to su igre koje se razlikuju od svega drugog. Jedva cekam da vidim sledeci trailer.

E **** ga, ja mislio da kupim, ali izlgleda da imaju mane...

Pricas kao neko ko nije igrao SotC - igra je repetitivna, na momente dosadna, framerate je ocajan ... ali covek na sve to zazmuri jer je originalna.

Pricas kao neko ko nije igrao SotC - igra je repetitivna, na momente dosadna, framerate je ocajan ... ali covek na sve to zazmuri jer je originalna.

Tako je Bojane,znaci igra stvarno ima neki smek ali posle odredjenog broja Boss-ova :d postaje dosadna.Nekoliko njih je stvarno epski realizoivano dok su neki bas antipaticni.

objasnite mi o cemu se ova igra radi ?
neko ruzno cudoviste, neki decak, kao oni rone. deluje debilno.

Tesko da ce se to tebi svideti :).

u kom su fazonu njihove igre ?
ne igram ja samo KZ, volim vise zanrova.

Njihove igre ne ciljaju na zabavu, vec su vise umetnicki orijentisane.
Atmosfera, muzika, art style su odlicni, ali vecini ljudi ce to biti dosadno/debilno.

Ico je stvarno bila odlicna avantura, SotC nisam odigrao i bas mi je krivo zbog toga ali Trico sigurno necu propustiti...

Steta sto nisam odigrao SotC kada sam mogao, sada bih je rado obrnuo...
Ova igra ima potencijal!

Fumito Ueda je sam rekao da je njegov studio "Olimpijski tim". Izdaju igre na svake 4 godine.

Sve cestitke sony-ju sto mu daju da radi sta oce i nevrshe pritisak na njega da brze izbacuje igre. Na SOTC-u je inace radilo 35 ljudi u vrhuncu produkcije. Osecam da i za ovu igru nema veliki tim.

Ico je stvarno bila odlicna avantura, SotC nisam odigrao i bas mi je krivo zbog toga ali Trico sigurno necu propustiti...
Play it! Ako nista drugo, sa zadnjim Pcsx2 0.9.6 emulatorom ces moci da ga igras na PC-u ako nemas ps2. :) Uz malo zezanja u opcijama uspeces da podesis da bude 95% playable.

Interesantno da je ovaj klip u protekla dva dana najgledaniji na Youtubetu :)

Ovo je trenutno realno najkvalitetniji naslov koji se ocekuje na ps3.
Jednostavno totalno se razlikuje od svih nafuranih exluziva a koje su sve pomalo deja vu pa i od onog GOW-a3!

Znaci samo neka naprave neki domar mix ico-a i Sotc-a i da se repetativnost dovede na najnizi moguci nivo i ovo ce biti najbolja next gen igra do sada izasla na PS3!
Grafici i na ps2 nista nije falilo(sem framova)ps3-ka sigurno nece imati tih problema tako da treba ocekivati maestralnu igru!
Samo neka mirno naprave i izbace kvalitetnu igru bez previse hype-a koji uopste nije potreban ovom naslovu a ne kao onaj nafurani i prepotentni Kojima,klasicni "prozapadni" Japanac koji svaki svoj kasalj mora da isprati megalomanski.:D

Prepotentni Kojima?

To je verovatno najskromniji game dizajner na svetu. On nikada nije hvalio svoje igre i uvek je govorio da to moze mnogo bolje. Jako, jako los si primer izabrao...

Sto se tice posla kojim se bavi on je izuzetan stvarno,gotovo genijalan.Mozda sam preterao sa prepotentan ali svakako nije tako skroman kao sto prica Rangarok.

Dobar primer je najava ove nove igre mislim najavljuju je ko Albanci dolazak Bajdena!:D

Sta onda reci o zapadnim game dizajnerima...

A uostalom, njegova igra su remek dela i za nekoliko klasa bolja od svega u zanru, a koja svojom pricom i gameplayom zasluzuje mesto na top 10 serijala svih vremena.

BTW Ne kapiram ko dize hype oko ove igre. Kojima je poznat po svojim teaserima, a to sto ima takvu fan bazu nije njegova krivica...

Poslednja izmena:
Kojima je bre ko neko dete, onako stidljiv i povuchen, totalna je suprotnost od prepotentnog, shto je recimo onaj ***** iz Tecmo-a koga su ga ishutirali iz firme :)

A uostalom, njegova igra su remek dela i za nekoliko klasa bolja od svega u zanru.
U zanru,da! MGS jeste najbolja igra u zanru i jedan od najboljih serijala.

BTW Ne kapiram ko dize hype oko ove igre. Kojima je poznat po svojim teaserima, a to sto ima takvu fan bazu nije njegova krivica...

Ko je uopste pomenuo hype i ovu igru.:)
Ja sam samo pohvalio Team ICO na jedinstvenosti i na celom njihovom pristupu.
Ljudi prave opustenu,umetnicku igru bez aspiracija da zadovolji siroke narodne mase i bez neke silne reklame i svega sto ide uz to.I to im je ogroman +,bar od mene tako da ovo je jedina, JEDINA igra na PS3 koju bi kupio original i da ima piraterije na trojci,bez obzira kakav bio finalni proizvod na kraju.Jenostavno neke stvari se cene.:)

Poslednja izmena:
Jes.... ali ima da bankrotiraju brzo :p

Tim je mali, nemaju oni bash prevelike troskove. Tim je extremno mali u poredjenju sa ostalima.

Evo pre mesec dva je ubisoft najavio da na Assassins Creed 2 igri radi oko 400 ljudi sve ukupno~! A pred kraj producije [zadnjih 4-5 meseci] MGS4 tim je brojio oko 300 ljudi.

Team ICO nikada nije ni bio formiran da bi se na njemu zaradio ogroman novac i Sony je toga oduvek i bio svestan.

Mada, tim im se prosirio u poslednje vreme, iako niko ne zna tacnu cifru broja zaposlenih.

U svakom slucaju, SotC je prodat u oko 2.000.000 primeraka, sto je odlican rezultat, tako da cvrsto verujem da su na toj igri cak i zaradili novac.

U svakom slucaju, SotC je prodat u oko 2.000.000 primeraka, sto je odlican rezultat, tako da cvrsto verujem da su na toj igri cak i zaradili novac.

Zar nije 1 500 000? To i nije mnogo, s' obzirom na bazu od 130+ miliona korisnika.

Vrh Dno