Šta je novo?

Nova graficka

lazy_7

Cenjen
Učlanjen(a)
18.10.2012
Poena
150
Uskoro cu svoju matoru nvidiu 9800gt da posaljem u zasluzenu penziju pa sam mislio da kupim Radeon 7850 2gb.
Ono sto me brine je da li ce procesor Athlon II x4 630 oc:3.3ghz biti bottleneck, jer ne bi da bacam pare na nesto sto necu moci 100% iskoristiti. Ako je Radeon 7850 previse predlozite mi neku drugu graficku...

Neces imati fps kao sa Sandy-jem sigurno, nece je mnogo gusiti, progledaces s tom grafikom. Bitno je da imas quad, ne mora biti neko ludilo. ;)

Zar to nije previse za moj procesor? :/ Kod nas su 7870 oko 600 maraka, i nema nekog izbora modela, tako da mi se ne isplati.

Pa vidi sto se tice tvog proca sa HD7870 ne mozes nikako imati losiji fps nego sa HD7850, islo bi to sve fino u vecini igrica, ne bi sigurno imao rezultat kao sa nekim intelom, ali boze moj sta je tu je, naigrao bi se ti svega i svacega sa tim procom i HD7870/7850.
Mislio sam da kupujes u Srbiji pa sam ti zato preporucio HD7870 za 200e odlicna kupovina.
Ako imas neku ponudu za HD7850 da je pristupacna uzmi onda HD7850.

Ne bi kupovao u Srbiji jer ne daj Boze neki kvar da se desi previse mi je maltretiranja oko reklamacije. Kod nas su cijene katastrofa a i izbor je ogranicen na 2-3 modela.

Nazad
Vrh Dno