Šta je novo?

Nova Corsair kucista !

Bob Marli

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.09.2009
Poena
349
Cudi me da JBL nije i ovde okacio, aj da ga preteknem. :smoke:

Special Edition White Graphite Series™ 600T Mid-Tower Case

shot_1_mesh.png

http://www.corsair.com/cases/graphi...hite-graphite-series-600t-mid-tower-case.html

Obsidian Series™ 650D Mid-Tower Case

650d_a.png

http://www.corsair.com/cases/obsidian-series/obsidian-series-650d.html

Za ovo belo nemam reci, stvarno bruka dobro izgleda, prvo belo kuciste da mi se svidja ! Sad mi je ovaj moj crni 600T bzv. :(

Да ли ће и ова нова кућишта од свемирских материјала да "пожуте" временом? :)

Josh da je Full Tower ne bih razmisljao ni malo. Ova bela varijanta bi bila vr'....samo da je crna...:d Dodali su providnu stranu/mesh,to mi je bila i jedina ozbiljnija zamerka.
Samo da ga vidim negde uzivo,i ako se utisak ne pokvari ode ovaj moj Raven u oglase kad se pojavi ta verzija sa prozorom... :)

Poslednja izmena:
Veruj mi da 600T jedino po visini nije full tower, a sire je od svih kucista koja sam imao prilike da vidim. Ima mnogo mesta za kabliranje. Nikako od ovih praznika malo islikam kuciste i iznesem neka svoja misljenja.
Da ja nisam uzeo crno ovo belo ne bi no izaslo. Bem ti malera od coveka.
Ne znam zasto Cors forsira ove plasticne drzace za hardove? Mnogo su mi bolji ovi metalni u CM 690 II advanced.

Aj',podeli utiske kad te ne bude mrzelo .:) Ja se zagrejah opasno... Samo jos da ga vidim negde uzivo i to je to. Tako mi je i onaj NZXT Phantom bio perverzija ziva na slikama,a kad sam ga video uzivo... ne znam,***,ne mogu da kazem da ne valja,ali mi uzivo deluje dosta jeftinije nego na slikama. U svakom slucaju,u odnosu na Ravena mi je za klasu ispod...

Napisacu neki review :d kad se otreznim posteno, ubise me ovi praznici.
Dobar je Cors, uz par mana, ali nema savrsenom kucista.

Koji metalni drzači na 690 advanced II? Isto su plastični kao i na svakom CM-u.

Pa drzaci za hardove su metalni.

I ja bih rekao da su oni standardni plasticni kao i na svim ostalim CM-ovima....ali nisam imao doticno kuciste tako da ne mogu da tvrdim nishta...

Sta je sa vama, imam 690 II adv kuci i valjda znam da su drzaci metalni!
Ne razumem sto pricate napamet.

Dobro cho'che,shto si neurozan :)

Rekoh da nisam siguran... :)

ovo belo je perverzno :)

Jos sam mamuran.:(

Bas cu proveriti kasnije.

Jel ima negde u Srbiji da se pazari ovaj 600t? i koja je cena od prilike? Ja sam nasao u Madjarskoj za 182e

Imao je Gigatron samo, ja sam tu uzeo. Pogledaj kod njih. Oko 150-160e je bio.

Nazad
Vrh Dno